Kanal D Kalbim Ege'de Kaldı - Dizi Yorumları

Kıskandı Zeliş :Z :Z :Z [HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG]

GT-I9082 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence tam olarak kıskanmadı, ama gizliden gizliye bir hareketlenme olduğu kesin. Bu arada Cabbar, Halime'nin elinden kurtulamayacak gibi. :X [HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG]

Bence tam olarak kıskanmadı, ama gizliden gizliye bir hareketlenme olduğu kesin. Bu arada Cabbar, Halime'nin elinden kurtulamayacak gibi. :X [HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG]
Ahanda Delirdi Halime :X [HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG]

Zeliş'ten beklemediğimiz itiraflar geliyor peş peşe, ama Mustafa'nın yalancılığına söylemiş o kadar şeyi. :X [HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG]

Cabbarı sevmiyorum be ya :X [HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG]

Ben seviyorum, bence eğlenceli bir karakter. Bu arada Zeliş ile Mustafa'nın arası Zeliş'in yüzünden biraz bozuldu. Bir gün istemesen de olsa Mustafa'ya muhtaç olacaksın Zeliş. 😡 [HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG]

Cabbar ve Halime koşu dalında olimpiyatlara katılsa altın madalyayı kazanır vallahi. :X [HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG]

Halime, Cabbar'ı kapının önüne koydu. :X [HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG]

Ben seviyorum, bence eğlenceli bir karakter. Bu arada Zeliş ile Mustafa'nın arası Zeliş'in yüzünden biraz bozuldu. Ah Zeliş, bir gün Mustafa'ya muhtaç olacaksın. 😡 [HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG]

Cabbar ve Halime koşu dalında olimpiyatlara katılsa altın madalyayı kazanır vallahi. :X [HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG]
Evet o bakımdan iyi ama adam olamamış :X Aynen ya Zelişde üzüldü ama [HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG]

Evet o bakımdan iyi ama adam olamamış :X Aynen ya Zelişde üzüldü ama [HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG]

Kendisi üzüldüyse Mustafa'yı da üzmemeliydi o zaman. Zeliş'i de seviyorum, ama bazen çok tutarsız davranıyor maalesef. [HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG]

Biraz geride dizi bende :X [HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG]

Bölüm güzel gidiyor bence, izlerken çok eğlendim açıkçası. İnşallah reytinglerde beklenilen sonuçları alırız. :X [HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG]

Bölüm güzel gidiyor bence, izlerken çok eğlendim açıkçası. İnşallah reytinglerde beklenilen sonuçları alırız. :X [HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG]
Bende bu bölümü çok sevdim :X Bu arada İlke çok frikik verdi bu bölümde :X [HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG]

Bende bu bölümü çok sevdim :X Bu arada İlke çok frikik verdi bu bölümde :X [HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG]

Köyde bir rehabilitasyon merkezi olsa İlke kesin oraya kapatılır. Kahvehanede yaptıkları kesinlikle normal bir insana göre değil. Bu arada Zeliş'in yerinde olsam Mustafa'ya çoktan abayı yakmıştım bile. :X [HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG]

Ne İlke'ymiş arkadaş, birkaç saatte köyü birbirine kattı resmen. :X [HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG]

Köyde bir rehabilitasyon merkezi olsa İlke kesin oraya kapatılır. Kahvehanede yaptıkları kesinlikle normal bir insana göre değil. Bu arada Zeliş'in yerinde olsam Mustafa'ya çoktan abayı yakmıştım bile. :X [HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG]
Aynen :X Cabbar kalmağa ev bulamıcak :X [HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG]