bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 50,349
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
De Longhi'ler çok pahalı ya şöyle bir şey kestirdim gözüme indirimde ve iyi yorumlar almış. Tadı çok fark etmez diye umuyorum zaten öyle çok ayırt edemiyorum kahve çeşitlerini falan.Tam olarak ben de öyleyim, 7-8 senedir en sıcak yaz günlerinde dahi kırmızı kupamla birlikte kahveyi hiç es geçmeyiz. @Dosi
Sadece hastalıkta, boğaz ağrıdığı zamanlar tahriş etmemek için ara verildiği oluyor. French Pressin nispeten daha zararlı olduğunu ben de araştırana kadar bilmiyordum. Sanırım filtre edilmedikleri için zararlı maddeler tam filtre edilemediğinden bazı şeyleri tetikleyebiliyor ama bu günde bir fincandan fazlası için geçerlidir nihayetinde. Uzun bir süre french press kullandım, daha sonra De'Longhi filtre makinesine geçtim ben de ve hem daha pratik ve rahat hem de tadı daha oturmuş oluyor. İndirim dönemine girdiğinde tavsiye ederim yani.
Ama 2020'de en çok @kerem in üstte attığı Nescafe granül kahvesini kullandım tembellik yüzünden, insan eski alışkanlıklarından da vazgeçemiyor. Artık mümkün mertebe ondan da uzak kalmak gerekiyor.