Damien Duff
Favori Üye
AnladimYurt dışı kaynakları Türkiye ve Suriye vefat sayılarını birlikte gösteriyor.
Yeni Malatyasporun kalecisi ölmüs
AnladimYurt dışı kaynakları Türkiye ve Suriye vefat sayılarını birlikte gösteriyor.
Evet çok üzüldüm ona da.Anladim
Yeni Malatyasporun kalecisi ölmüs
Bende kontrol ettim doğru gibi.Ahbap Derneğine yurt dışından banka havalesi yaparken tam adres istiyor. Nette bu adresi buldum doğru mu acaba?
Levent Mah. Krizantem Sok. No: 40 Levent/İstanbul
Ben Irlandada calissamAhbap Derneğine yurt dışından banka havalesi yaparken tam adres istiyor. Nette bu adresi buldum doğru mu acaba?
Levent Mah. Krizantem Sok. No: 40 Levent/İstanbul
Dün sinava cok zor calistim barista sinavinaBende kontrol ettim doğru gibi.
Yok orada değil artık@takas da Malatyalıydı
Ohh çok şükür teşekkür ederim. Forumun yarısı o bölgede yaşıyor nerdeyse ya amin 🤲🏻Maskeli ailesi ile bir okula sığınmış, turkuazz ailesi ile başka bir akrabalarında kalıyorlar. Özgür’ün ailesi geri evlerine geçmişler dışarısı soğuk olduğu için.
Allah yardımcıları olsun herkesin.
@Cervantes siz ne durumdasınız dünden beri?
@Yakamoz-Asi Ahbab ın kendi resmi sitesi, sizdede direk açılıyor mu?
Resmi sitelerindede direk bağış butonu var.
Ülkenin en büyük sorunu olan "mülteci sorunu" kendisini en somut biçimde göstermeye başladı.
https://twitter.com/x/status/1623123560611848192
Ayrıca Suriye'de can kaybı 2500'ü geçmiş durumda.Can kaybı 7108
Yaralı 40910
Aşırı hızlı artıyor rakamlar.
İsveç, Türkiye ve Suriye’ye ilk etapta 7 milyon isveç kronu yardımı yapacak (2 gün önceki haber)
10 saat önceki haberde de 30 milyon kron daha yardım edileceği yazıyor.
Para haricinde diğer Avrupa ülkeleri ile kurtarma ve ilk yardım için çalışanlarınıda yollayacağını belirttiler.
Bunun yanı sıra buradaki gurbetçiler ve dernekler kendi çabaları ile yardım topluyorlar. Türkiye’ye yollanması için ilk etapta battaniye, kışlık giysileri toplayıp en kısa zamanda ulaştıracaklar. Bir kaç tır toplanıldı ve dahada devam ediyor. Buradaki Konsolos ve Diyanet ise depremzedeler için hesap açtılar. Para yardımında yapılacak. Umarım bir nebze olsun yaraları saracak katkılarımız olur.
Türk Hava Yolları ve Afad ile iletişim halindeler. Gelecek haber sonrası yola çıkacaklar. En azından İstanbul, Ankara o taraflara ulaştırılırsa ordan bir şekilde bölgelere ulaşım olacaktırBurada da bu tarz şeyler yapıyorlar lakin koordinasyon yok. Herkes kendi başına tır gönderirse olmaz bu iş. Sınırdan geçemeyen tırlar var organizasyon yok diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?