Damien Duff
Favori Üye
Hayır, sadece birisi görüş bildirilmiş adını forum kuralları gereği açıklayamıyorum.
Kayseri maci güvenlik sebebiyle fenerbahce taraftari alinmayacak @12.Adam
Hayır, sadece birisi görüş bildirilmiş adını forum kuralları gereği açıklayamıyorum.
Evet sonra da seyirci yasağı getirdiler. Kim varsa onun nefretini almaya and içmişlerBundan benim haberim yoktu. Vay anasina sayin seyirciler... @12.Adam
Twitter a giriş yaptınız mı?Oradan bu konuyu enine boyuna konuşmak daha doğru olur.Evet sonra da seyirci yasağı getirdiler. Kim varsa onun nefretini almaya and içmişler
Evet aktifim şu an ama 1-2 saat filan uzanacağım akşam uygun olursan dm den silivri ye kim önce girecek muhabbetleri yapabilirizTwitter a giriş yaptınız mı?Oradan bu konuyu enine boyuna konuşmak daha doğru olur.
Seve seve.Evet aktifim şu an ama 1-2 saat filan uzanacağım akşam uygun olursan dm den silivri ye kim önce girecek muhabbetleri yapabiliriz
Evet aktifim şu an ama 1-2 saat filan uzanacağım akşam uygun olursan dm den silivri ye kim önce girecek muhabbetleri yapabiliriz
Alalım bu arkadaşları. @SherlockSeve seve.
Bu neyin acelesi ya cesetleri bile kalmadı insanların
Aklıma kötü kötü şeyler geliyor. Umarım şeytan aklımla oynuyordur...Bu neyin acelesi ya cesetleri bile kalmadı insanların
Bu neyin acelesi ya cesetleri bile kalmadı insanların
sabaha karşı 4.1 5.1 olduŞükür son 24 saatte 4 üzeri deprem olmadı
Yeni bosnadaki patlamada fabrikanin camlari patladi büyük bir depremi Istanbulda fabrikalari patlatirDepremin üzerinden 1 ay gecti.. ilk depremden su dakikaya, 28 günde 15460 deprem olmus.