Ama soran olursa “siyaset zamanı değil” oluyor. Bu karar siyasi değil de nedir !
Şu tarz bir şey olmuş.Çok ince görmüş adam @MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock @DarkLegenD @MEnes @Yakamoz-Asi @The_Erinch @12.Adam @serhatt @Alos @ozmoturk @Özgür
Edit kasımpaşa kulübü telif atmış 😱
Haklı konuşmuş.
Halk tv de yardım kampanyası özel yayını vardı. Orada da baya yardım toplandı. Çökmezler umarımTr de olsa ahbap gibi karsu ablama da çökmeye kalkarlardı, ahbapın 2 katı yardım toplamış tek başına 👏👏
Çok kötü günlerdi, şehir olarak fay hattında olmamamıza rağmen bu kadar etkilendiysek Maraş, Adıyaman ve Hatay'ı düşünemiyorum. Herkesin bir yakınını kaybettiği bir afeti yaşadık. Okul arkadaşım ve iş arkadaşım da vefat etti bu süreçte.. Umarım bu son kötü afet olur.
Teşekkür ederim abi.Allah rahmet eylesin başın sağolsun
Başın sağ olsun. ☹️Çok kötü günlerdi, şehir olarak fay hattında olmamamıza rağmen bu kadar etkilendiysek Maraş, Adıyaman ve Hatay'ı düşünemiyorum. Herkesin bir yakınını kaybettiği bir afeti yaşadık. Okul arkadaşım ve iş arkadaşım da vefat etti bu süreçte.. Umarım bu son kötü afet olur.
Başın sağolsun, burada bir çok tanıdığım kişilerin akrabaları, aileleri vefat etti.Çok kötü günlerdi, şehir olarak fay hattında olmamamıza rağmen bu kadar etkilendiysek Maraş, Adıyaman ve Hatay'ı düşünemiyorum. Herkesin bir yakınını kaybettiği bir afeti yaşadık. Okul arkadaşım ve iş arkadaşım da vefat etti bu süreçte.. Umarım bu son kötü afet olur.
Aynen öyle hani burda geçerken birisine başınız sağolsun desen karşıdaki kişi şaşırmaz o derece kötü bir felaketti. Sizin de başınız sağolsun umarım bir daha böyle günler yaşamayız.Başın sağolsun, burada bir çok tanıdığım kişilerin akrabaları, aileleri vefat etti.
Geçen yaz tanıştığım, kuzenimin iş arkadaşıda vefat etti (Kahramanmaraş). Herkesin bir yakınını kaybettiği sözü gerçekten doğru. Benim bile tanıdığım birilerinin vefatı bu sözü doğru kılıyor.
Allah rahmet eylesin, başınız sağ olsun sayın Gs’li dostum. 🙏🏻Çok kötü günlerdi, şehir olarak fay hattında olmamamıza rağmen bu kadar etkilendiysek Maraş, Adıyaman ve Hatay'ı düşünemiyorum. Herkesin bir yakınını kaybettiği bir afeti yaşadık. Okul arkadaşım ve iş arkadaşım da vefat etti bu süreçte.. Umarım bu son kötü afet olur.
Teşekkür ederim sayın Gs'li dostum 🙏Allah rahmet eylesin, başınız sağ olsun sayın Gs’li dostum. 🙏🏻
Başınız sağolsun yoldaşım... Allah geride kalanlara sabır versin, gerçekten oradaki insanların neler yaşadığını tahayyül etmek çok zor... Biz bir şekilde hayatımıza devam ediyoruz, etmemiz de gerekiyor ama ateş düştüğü yeri yakıyor maalesef...Çok kötü günlerdi, şehir olarak fay hattında olmamamıza rağmen bu kadar etkilendiysek Maraş, Adıyaman ve Hatay'ı düşünemiyorum. Herkesin bir yakınını kaybettiği bir afeti yaşadık. Okul arkadaşım ve iş arkadaşım da vefat etti bu süreçte.. Umarım bu son kötü afet olur.