Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 Büyüklüğünde İki Deprem Meydana Geldi!

Çok geçmiş olsun oradakilerin psikolojilerini tahmin bile edemiyorum. Allah kimseye göstermesin.

Naci Görür yine yeniden haklı çıktı. Artık ülkenin birinci gündemini depreme dayanıklılık yapmaktan başka şansımız yok. Bilimsel gerçeklerle uyum içinde yaşamazsak böyle korkunç senaryoları daha çok yaşayacağız...

Hissedenlere çok geçmiş olsun.

Celal Şengör, Naci Görür gibi bilim insanları şiddetine kadar öngördü bu depremi, bütün bilim insanları yüksek şiddetli artçılar olabilir dedi. Sonuç? Tedbir yok.

Birkaç gün önce canlı yayında milyar liralar toplandı, gövde gösterisi yapıldı. Sonuç? Hala yeterli miktarda çadır yok, orada bulunan depremzedeler Twitter'dan çadır arıyor hala.

Topyekun, tüm kurumlarınızla istifa etmelisiniz.

Afad 6.4 ve 3 dakika sonra 5.8 depremi olduğunu söylerken, Kandilli saatler sonra hala sadece 6.4 oldu diyor. Bu işte bir gariplik yok mu?

Reactions: ömer karataş
Hatay'da yaşayan arkadaşlarımdan foto geldi bugün, derme çatma bir çadırda kalıyorlar. Bu kadar bol sıfırlı yardımlar nereye gidiyor Allah aşkına? Ne doğru düzgün su var, ne tuvalet ne de çadır. 14 gündür banyo yapamıyoruz dedi sabah. Böyle bir ortamda salgın hastalık da olmaz mı?

Irlandadan gittigim okul 640 euro yardim yolladi @mrt-06
------

Birde sinava calismaya calisiyorum Tie exam’e
@xemrexxx

Hatay'da 2 dakika arayla 6.4 ve 5.8'lik 2 deprem meydana geldi. Hasarlı binalar yıkılmış. İçinde İnşAllah kardeşlerimiz yoktur. Allah'ım yardım et.
6 şubatta da dün akşamki depremler de peşi sıra oldu. İlk defa böyle bir şeye şahit oluyoruz sanırım.

Siyaset zamanı değil. 😡😡😡

Reactions: 12.Adam