batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 16,927
- Puanı
- 1,061
Bir yakınımda orada. Gönüllü doktor olarak. Havalimanında yakalandı depreme ve çıkmamıza izin vermiyorlar diye mesaj atmış ailesine.
Olabilecek bir ihtimalAda yapmadan bırakmıcak dedin de
Irlandadan gittigim okul 640 euro yardim yolladi @mrt-06Hatay'da yaşayan arkadaşlarımdan foto geldi bugün, derme çatma bir çadırda kalıyorlar. Bu kadar bol sıfırlı yardımlar nereye gidiyor Allah aşkına? Ne doğru düzgün su var, ne tuvalet ne de çadır. 14 gündür banyo yapamıyoruz dedi sabah. Böyle bir ortamda salgın hastalık da olmaz mı?
The Flash.Allah affetsin baya güldüm videoya, adam depremden hızlı
https://twitter.com/x/status/1627914955331719168
6 şubatta da dün akşamki depremler de peşi sıra oldu. İlk defa böyle bir şeye şahit oluyoruz sanırım.Hatay'da 2 dakika arayla 6.4 ve 5.8'lik 2 deprem meydana geldi. Hasarlı binalar yıkılmış. İçinde İnşAllah kardeşlerimiz yoktur. Allah'ım yardım et.
5.8'lik 2. bir deprem Kandilli'de görünmüyor. Muhtemelen ilk başta yanlış ölçüldü ve kaldırıldı. Ekşi sözlükte de bu şekilde paylaşımlar vardı.6 şubatta da dün akşamki depremler de peşi sıra oldu. İlk defa böyle bir şeye şahit oluyoruz sanırım.
Siyaset zamanı değil. 😡😡😡Hissedenlere çok geçmiş olsun.
Celal Şengör, Naci Görür gibi bilim insanları şiddetine kadar öngördü bu depremi, bütün bilim insanları yüksek şiddetli artçılar olabilir dedi. Sonuç? Tedbir yok.
Birkaç gün önce canlı yayında milyar liralar toplandı, gövde gösterisi yapıldı. Sonuç? Hala yeterli miktarda çadır yok, orada bulunan depremzedeler Twitter'dan çadır arıyor hala.
Topyekun, tüm kurumlarınızla istifa etmelisiniz.
Öyle mi ilk depremi yanlış ölçüp 2.bir deprem gibi mi not ettiler acaba o bölge beşik gibi şu an yanlış not girilmiş de olabilir.5.8'lik 2. bir deprem Kandilli'de görünmüyor. Muhtemelen ilk başta yanlış ölçüldü ve kaldırıldı. Ekşi sözlükte de bu şekilde paylaşımlar vardı.
Bence tam da siyaset zamanı.Siyaset zamanı değil. 😡😡😡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?