Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 Büyüklüğünde İki Deprem Meydana Geldi!

Maalesef can kaybı sayı yaralıların sayından daha hızlı yükseliyor bugün. Artık her geçen saat daha kritik. :(

Tam diyordum niye olmuyor diye? Tüm Türkiye'de okullar bir hafta daha tatil edilmiş. Çok doğru karar.

Okullar tatil ediliyor, iş de tatil edilsin o halde. Yanlış buluyorum bu kararı. Evde duran çocukların psikolojileri iyice bozuldu. 5 yaşındaki yeğenim battaniyeye saralanmış: "Hadi enkazdayım beni kurtarın." diye geziniyor ortalıklarda.

Televizyonda gösterilenler yada başımızdakilerin dedikleri tamamen kitaplarda ki önsöz...

Bankamıza ait 70 şubemiz geçici kapandı. 1 şubemiz yıkıldı(Dicle Şubesi)
bankamızın bildirimine göre 2 vefatımız var, 1 tane de haber alınamayn personelimiz var.

Burdan Antepe tayinle giden Şube Müdürümüzün bir cümlesi : ' Televizyonda ne görüyorsanız mislini düşünün..'

Ama olsun bunlar kader ve önlenemezdi!!!

Herkes gibi bende çok cümleler yazmak istiyorum ama ......

Televizyonda gösterilenler yada başımızdakilerin dedikleri tamamen kitaplarda ki önsöz...

Bankamıza ait 70 şubemiz geçici kapandı. 1 şubemiz yıkıldı(Dicle Şubesi)
1383 personelden bankamızın bildirimine göre 2 vefatımız var, 1 tane de haber alınamayn personelimiz var.

Burdan Antepe tayinle giden Şube Müdürümüzün bir cümlesi : ' Televizyonda ne görüyorsanız mislini düşünün..'

Ama olsun bunlar kader ve önlenemezdi!!!

Herkes gibi bende çok cümleler yazmak istiyorum ama ......
Böyle depremlerde yardim gitmeyince nadir Alaca gibilerine Fayda saglar
@12.Adam @The_Erinch

• Beğendim
Reactions: AteşBöceği
Okullar tatil ediliyor, iş de tatil edilsin o halde. Yanlış buluyorum bu kararı. Evde duran çocukların psikolojileri iyice bozuldu. 5 yaşındaki yeğenim battaniyeye saralanmış: "Hadi enkazdayım beni kurtarın." diye geziniyor ortalıklarda.
Yersiz bir karardı evde kalan çocukları da düşünmek lazım ben artık haberleri açmıyorum iki gündür benim ufaklık benim yaşım daha küçük ölmek istemiyorum diyor Çocuklar evde durdukça okuldan soğuyacak herşeyi unutacaklar

• Beğendim
Reactions: serhatt
İnsanları bile bile ölüme terk eden şeref ahlak yoksunları nasıl can vericekler hiç düşünmüyorlar. Daha çok söz var sizin gibilere de Allahtan bulun cezanızı.