Kahireli Palas FİNAL Fragmanı

xBUGRAx

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
20,577
Puanı
1,060
Kahireli Palas, final bölümüyle Yarın 10.00'da FOX'ta!

Moderatörün son düzenlenenleri:
Hoşça kal Kahireli Palas... Emeği geçen herkesin ellerine sağlık

Anacığım yüzünden izledim. :(

Hayatımda gördüğüm en saçma final sonuydu. :D Yıl olmuş 2013 böyle dizi mi bitiriliyor lan dedim. :D ve neden Türk dizisi izlemediğim ortaya çıktı.

KK|Batman post: 1423945' Alıntı:

Hayatımda gördüğüm en saçma final sonuydu. :D Yıl olmuş 2013 böyle dizi mi bitiriliyor lan dedim. :D ve neden Türk dizisi izlemediğim ortaya çıktı.
Tüm Türk dizilerini böyle nitelendirme ama. :D Kahireli Palastaki oyunculuklar 0`ın altında eski demek için bin şahit istiyor. :D

KK|Batman post: 1423945' Alıntı:

Sonlara doğru izlemedim ben. Sonunda ne oldu ::D ?

Almila post: 1423950' Alıntı:
Sonlara doğru izlemedim ben. Sonunda ne oldu ::D ?

Sarı bir oğlan tutuklandı o anda bitirdiler. :D

EveN post: 1423949' Alıntı:

Tüm Türk dizilerini böyle nitelendirme ama. :D Kahireli Palastaki oyunculuklar 0`ın altında eski demek için bin şahit istiyor. :D

Türk dizilerinin bir çok şeyi değiştirmesi lazım. :D

Caroline'de mi öldü:X Hayır neden yarısı ölüyor onuda anlamadım.Yıllardir süren bi dizi olsa, bazıları hastalandı, bazılarinin eceli geldi, bazılarini kim vurduya gitti diyip öldürebilirsinde yayından aniden kalkan dizide neden böyle bişey olur:X

mrt-06 post: 1423951' Alıntı:
Güldüm. :kiki:

Bir Ab dizisi daha tozlu raflara girdi....

😛
Beni iyice A/B`ci yaptın sende. Her tür diziyi izlerim yeter ki iyi olsun.

A/B total diye ayırmamın nedenleri var.

Uzun süren senaryosu tekrarlanan ve klişe baloncukları ile dolu olan diziler total dizileridir. :D

Bazı şeyler tekrar olsa bile senaryosu genellikle işlenmemiş diziler A/B dizileridir olay basit. :D

Moderatörün son düzenlenenleri:
Caroline'de mi öldü:X Hayır neden yarısı ölüyor onuda anlamadım.Yıllardir süren bi dizi olsa, bazıları hastalandı, bazılarinin eceli geldi, bazılarini kim vurduya gitti diyip öldürebilirsinde yayından aniden kalkan dizide neden böyle bişey olur:X
Wilma Elles'i izlediğim kadarıyla hiç görmedim ::D Başrol deki kız ve baba rolünde ki adam öldü ::D Biri daha öldü ama adını hatırlamıyorum, birkaç kişide kaçtı ::D Çok kötü değildi izlediğim kadarıyla ama sonu saçma olmuş. :)

EveN post: 1423979' Alıntı:

Bu konuda tartışma yok ama. :D

Gösteririm. :D

Mert sana laf atmış. Sende Beni iyice A/B`ci yaptın sende. Her tür diziyi izlerim yeter ki iyi olsun.

vsvs . :D

KK|Batman post: 1423981' Alıntı:
Gösteririm. :D

Mert sana laf atmış. Sende Beni iyice A/B`ci yaptın sende. Her tür diziyi izlerim yeter ki iyi olsun.

vsvs . :D
Bu tartışma değil ama. Atacanla normal sohbetimiz. :D