Tüm Türk dizilerini böyle nitelendirme ama.KK|Batman post: 1423945' Alıntı:Anacığım yüzünden izledim.
Hayatımda gördüğüm en saçma final sonuydu.Yıl olmuş 2013 böyle dizi mi bitiriliyor lan dedim.
ve neden Türk dizisi izlemediğim ortaya çıktı.
KK|Batman post: 1423945' Alıntı:Anacığım yüzünden izledim.
Hayatımda gördüğüm en saçma final sonuydu.Yıl olmuş 2013 böyle dizi mi bitiriliyor lan dedim.
ve neden Türk dizisi izlemediğim ortaya çıktı.
Güldüm.EveN post: 1423941' Alıntı:Fragman çok heyecanlıymış. 😱 Nasıl kaçırdım ben.![]()
Almila post: 1423950' Alıntı:Sonlara doğru izlemedim ben. Sonunda ne oldu :?
EveN post: 1423949' Alıntı:
Tüm Türk dizilerini böyle nitelendirme ama.Kahireli Palastaki oyunculuklar 0`ın altında eski demek için bin şahit istiyor.
![]()
İyi ki izlememişim :KK|Batman post: 1423952' Alıntı:Sarı bir oğlan tutuklandı o anda bitirdiler.
Türk dizilerinin bir çok şeyi değiştirmesi lazım.![]()
Beni iyice A/B`ci yaptın sende. Her tür diziyi izlerim yeter ki iyi olsun.mrt-06 post: 1423951' Alıntı:Güldüm.
Bir Ab dizisi daha tozlu raflara girdi....
😛
Wilma Elles'i izlediğim kadarıyla hiç görmedim :Caroline'de mi öldüHayır neden yarısı ölüyor onuda anlamadım.Yıllardir süren bi dizi olsa, bazıları hastalandı, bazılarinin eceli geldi, bazılarini kim vurduya gitti diyip öldürebilirsinde yayından aniden kalkan dizide neden böyle bişey olur
![]()
EveN post: 1423975' Alıntı:@KK|Batman Konudan çıkmıyor izleye izleye doymuyor diziyi.![]()
Bu konuda tartışma yok ama.KK|Batman post: 1423977' Alıntı:Tartışmanıza bakıyorum.Zevkli oluyor gülüyorum.
![]()
EveN post: 1423979' Alıntı:
Bu konuda tartışma yok ama.![]()
Bu tartışma değil ama. Atacanla normal sohbetimiz.KK|Batman post: 1423981' Alıntı:Gösteririm.
Mert sana laf atmış. Sende Beni iyice A/B`ci yaptın sende. Her tür diziyi izlerim yeter ki iyi olsun.
A/B total diye ayırmamın nedenleri var.
vsvs .![]()
EveN post: 1423984' Alıntı:
Bu tartışma değil ama. Atacanla normal sohbetimiz.![]()
Benim arkadaşlarımla aram gerilmez ama.KK|Batman post: 1423985' Alıntı:Bir gerginlik söz konusudur.![]()