O da sana abi diyordu, dervişi de sensin demek ki.
O da sana abi diyordu, dervişi de sensin demek ki.
Sizi de alalım dedik @mrt-06 da @Harunnn60 da kardeşimizdiO da sana abi diyordu, dervişi de sensin demek ki.
Kardeş demişken torunun @dreamy sahalara geri döndü, haberin yoktur bence.Sizi de alalım dedik @mrt-06 da @Harunnn60 da kardeşimizdi
Bizi Survivor konularına değişiyor, geçen gün tesadüfen suç üstü yakaladım onu. Yazıklar olsun İsot'a...Hayır var ama bi türlü karşilaşamıyorum Yine ara vericem gece uğrarım filan dedi ama ne gelen var ne giden @dreamy
Gerçekten dede gibi oldum Bayramalrda torun bekleyen dede gibi musait zamanı olur heralde diye beklemedeydim @dreamyBizi Survivor konularına değişiyor, geçen gün tesadüfen suç üstü yakaladım onu. Yazıklar olsun İsot'a...
Ben her cümlenin noktasına geldiğimde ne oluyor hacı dedim kendi kendime. Son 2/3 gündür de herkesin dilinde olan bir reklam var. Enteresan şeyler oluyor. Para olunca demek ki insan kafayı yiyor. Ben buradan bunu anladım.enteresan bir oluşum raki içip dua ediyorlar
Iyyy traditional kelimelerden hiç hoşlanmam benim gibi sister de bari. .ss @xemrexxx
Sana sister'ın yeni bir kelime oldugunu kim dedi? İngilizler bunca sene ne diye sesleniyordu bacılarınaIyyy traditional kelimelerden hiç hoşlanmam benim gibi sister de bari. .ss @xemrexxx
Ya farklı versiyonları da var, sözde Peygamberin soyundan geliyor diye millet ona gidiyor günahlarından ötürü tövbe almaya, şaka gibi. Her ne kadar hacı hoca da olsa aşırıya gidilmesini hiç doğru bulmuyorum hiç ilgilenmiyorum bile.Bir insan Allah'a inanıyorsa farzlarını yerine getirip, emredilenleri yapıp, doğru yolda giderse zaten kulluk vazifelerini yerine getirmiş olur. Bu kişilerin günah çıkarmak adına böylesi tarikatlara girdiğini düşünüyorum ayrıca bu tarikat vb. yapılanmaları da hiç doğru bulmuyorum.
Birini seçiyorlar ona "baba" diyorlar. Neye göre, kime göre? O seçilen kişinin buyruğu altına giriliyor, o ne derse o yapılıyor e bu işini ucu şirk koşmaya kadar gitmiyor mu?
Asıl sana sisterın traditional bir kelime olduğunu kim söyledi?Sana sister'ın yeni bir kelime oldugunu kim dedi? İngilizler bunca sene ne diye sesleniyordu bacılarına
Ben gençken de vardiAsıl sana sisterın traditional bir kelime olduğunu kim söyledi?
O zaman kesin geleneksel. .ssBen gençken de vardi
ben ne diyorumO zaman kesin geleneksel. .ss
Yarın benim yerime kalkıp işe de gidersin o zaman.Sahalara tam dönemeden okulum tekrar başladı... Bu gece sohbet muhabbet konusunda buluşalım o zaman söz.
Başlığı görünce konuyu @MEnes açtı sandım ve absürt bir öykü bekledim, SABAR tarikatımızı çalmışlar resmen… @MasacRE @Maskeli Fedai
Biz her yerdeyiz.. @MasacREBu durum bizimkinden daha absürt bir durum adaşım... Biz naif ve kendi halimizde bir örgütüz.. Bunlar işin boyutunu başka bir hale getirmişler... Bizde SABAR demek eşitlik demek, sevgi ve dostluk demek bunlar ise aşmış... Yok yok bizim gibi olmaları imkansız... @MasacRE @Maskeli Fedai