Emre Ozansoy
Moderatör
İlk defa izliyorum kendisini, övüldüğü kadar varmış. Acaba BZÇ de nasıldı?Tam senlik karaktermuhteşemdir esra yaa
İlk defa izliyorum kendisini, övüldüğü kadar varmış. Acaba BZÇ de nasıldı?Tam senlik karaktermuhteşemdir esra yaa
İlk defa izliyorum kendisini, övüldüğü kadar varmış. Acaba BZÇ de nasıldı?
Cemal ve Asiye'nin konuşmasında Cemal'in halleri.Çok tatlı ya.
Ama genç halleri çok daha güzel.Serseri ya serseri
Ama genç halleri çok daha güzel.Keşke genç sahneleri daha çok olsa.
Islık çalışına düştüm.Ah keşke olsa olacak bu bölümde olacak fragmanda görmüştük
Evet, Mahir de başladı aşık olmaya diyebiliriz."Gözlerin yıldız çıkıyor gibi"...Flashback sahnelerinde AsCem, günümüz sahnelerinde AsMah'cıyız.------
Islık çalışına düştüm.Merakla bekliyorum o sahneyi.
Nikahı ne zaman kıyacaklar acaba.Ayy bendee emree
Nikahı ne zaman kıyacaklar acaba.
------
Cemal de Asiye-Mahir ilişkisinin peşini bırakmıyor.Uğur'un Meral ile ilgili konuşması da iyice şüphelendirdi. Bakalım ne olacak o.
Cemal'in "hangi çocuk" dediğinde Uğur'un "senin çocuğun" demesi.
Şimdi de Meral'i aradı.Cemal de Asiye-Mahir ilişkisinin peşini bırakmıyor.Uğur'un Meral ile ilgili konuşması da iyice şüphelendirdi. Bakalım ne olacak o.
Şimdi de Meral'i aradı.Ama neyse ki Meral Queen cevabını verdi.------Ay birde çıkıp "geldim, ama seçim yapmak zorunda kaldım" diyor.. Cemal konuştukça batıyorsun, konuşma.Küfür etmekten yoruldum.
"Yine yıldızlar çıktı, gülünce gözünde yıldızlar çıkıyor. Hiç fark etmedin mi?" Ya Mahir sen harikasın.
------
Gülsüm de şüphelenmeye başladı hayırlı olsun.Zahide ile güçlerini birleştirip tüm konağı ele geçirsinler.
Aynen.Ayy evet yaa gülsümün şüphelenmesi hiç iyi olmadı oda durmaz bence
Aynen.
Cemal, o güzel ıslık çalışının bile içine etti.
Dekor gibi geliyormuş.Ah evet yaa şerro cemalll
bak bak zahide konuşuor emre
Bu Raci pisliği de iyice dolduracak Cemal'i Mahir'e karşı.
------
Zahide ne oldu? Rengin gitti bir anda.Ne güzel dedin Asiye, içimin yağları eridi."Damarıma basma fena olur."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?