hahaha ofsayt kuralını falan bilmiyorum ve hakemim yanı düşün o maçta neler olur daha ve daha fazlası ilk bölümde sizlerleideal kadın; ofsayt kuralını bilendir net.Başarılar
hahaha ofsayt kuralını falan bilmiyorum ve hakemim yanı düşün o maçta neler olur daha ve daha fazlası ilk bölümde sizlerleideal kadın; ofsayt kuralını bilendir net.Başarılar
olur cnm bişiler ayarlarım 🙂🙂vayy vayy çiğdem dizide yaparmış
merakla bekliyorum gerçekten , arada bizide konuk et dizine
çiğdem , bay becerikli kim , forumdan birisi mi ? yoksaolur cnm bişiler ayarlarım 🙂🙂
hayır hayal ürünü birisi ama @destere olabilirdi benceçiğdem , bay becerikli kim , forumdan birisi mi ? yoksa
Çiğdem yapmaz bence öyle şeyleraman ben olmayayım beni rezil edersin
hahhaahah sen çok iyi yakısırdın ama destereaman ben olmayayım beni rezil edersin
ben resim filanda istiyorumhahhaahah sen çok iyi yakısırdın ama destere
kadın olarak butür mesleklerde olsaydım netür komik yönler çıkardı onu aktarıcam harın 🙂
ben asıl başroldeki erkek olmalıyım çevremde kızlar süzüm süzüm süzülmeli böyle bir karakterde oynamayı kabul ediyorum ancakhahhaahah sen çok iyi yakısırdın ama destere
kadın olarak butür mesleklerde olsaydım netür komik yönler çıkardı onu aktarıcam harın 🙂
resimsiz dizimi olur resimli olursa bende katkı sağlarımben resim filanda istiyorum@destere sende istiyorsun bildiği kadarıyla
ayol bay becerikli benimle beraber baş rolu paylaşıyor zaten ana karakter ve dünyadakı herşeyi yapabilme becerisine sahip doğa üstü bir yaratık olmazsa bay becerikli sen olursun destere🙂ben asıl başroldeki erkek olmalıyım çevremde kızlar süzüm süzüm süzülmeli böyle bir karakterde oynamayı kabul ediyorum ancak
yada bayan voleybol takımı çalıştırıcısı falan olayım bari
resimsiz dizimi olur resimli olursa bende katkı sağlarım
ayol bay becerikli benimle beraber baş rolu paylaşıyor zaten ana karakter ve dünyadakı herşeyi yapabilme becerisine sahip doğa üstü bir yaratık olmazsa bay becerikli sen olursun destere
ne fotosu istiyorsun @Harunnn60
Bayan hakem demişken,tacizde bulunan @desterehahaha ofsayt kuralını falan bilmiyorum ve hakemim yanı düşün o maçta neler olur daha ve daha fazlası ilk bölümde sizlerle
peki bay beceriklinin çevresinde kızlar pervane oluyormu asıl sen onu söyleayol bay becerikli benimle beraber baş rolu paylaşıyor zaten ana karakter ve dünyadakı herşeyi yapabilme becerisine sahip doğa üstü bir yaratık olmazsa bay becerikli sen olursun destere
ne fotosu istiyorsun @Harunnn60
tanıtımda ilgi gördü baya ilk bölüm çok önemli ilk bölümdede ilgi toplayabilirsem senaryomu takip edenler çok olur ilk bölüm önemli 🙂🙂Projen hayırlı olsun reytingleri hem alt hemde üst ediceğinden şüphem yok bekliyoruz bakalım
ayoll çirkin aksi bir şey işteee zaten ben kazanırsam bütün yeteneklerini alıcam beceriklininpeki bay beceriklinin çevresinde kızlar pervane oluyormu asıl sen onu söyle
napayım yani gidip çamurdan kız heykeli yapıp heykelemi aşık olayım çok becerikliyim diyebana beceri lazım değil
insan değilki doğa üstü bir yaratıkşu şanslı erkeği mrk ediyorum
bayan hakem,n bakışı nasıl ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?