Iyi aksamlar sen bi düşün bay beceriklinin devam dizisini 😉bende babacığıma hamsi tava yapacam alabalık karışımıyla güzelde bir salata
akşama görüşürüz senaryom umarım ilgi görür şimdirik kaçıyorum ben iyi akşamlar
Iyi aksamlar sen bi düşün bay beceriklinin devam dizisini 😉bende babacığıma hamsi tava yapacam alabalık karışımıyla güzelde bir salata
Ben geldim ve hemen ilgimi akıtıcam senaryonabende babacığıma hamsi tava yapacam alabalık karışımıyla güzelde bir salata
çokk tşkkk anlaman için konusunu yazayım 1.bölümden itibaren bakmak istersen linkleri gönderirimGüzel bir bölüm olmuş...
Fantastik sularda geziniyorum diyorsun, gerçekten de ilgi çekici bir konusu varmış...çokk tşkkk anlaman için konusunu yazayım 1.bölümden itibaren bakmak istersen linkleri gönderirim
çiğdem--- erkeklerin yapabiliceği her mesleği yapabiliceğini tek başına herşeyin üstesinden geliceğini savunan genç güzel ve çok iddalı bir bayandır
bay becerikli- doğa üstü bir yaratıkdır dünyadakı tüm meslek gruplarının tüm özelliklerini taşır ve yapamıcağı hiç bir şey yoktur
kendini ispatlaması için ona erkeklerin çoğunluk olarak yaptıkları 10 mesleği yapma fırsatı vericek ve her meslekte zor görevler alıcak çiğdem
bu görevleri yerine getirirse başka bir meslek görevi alıcak eğer 1 göreve bile başasırız olursa bay becerikli çiğdemin tüm yeteneğini alıcak
yürüme yeteneğine konuşma özelliğine kadar herşeyini ruhtan farksız olucak çiğdem 10 mesleğide başarılıyla atlatırsa bay becerikli
tüm doğa güclerini çiğdeme aktarıcak ve çiğdem gerçekten herşeye yeteneği olan doğa üstü bir varlığa dönüşücek
çokk tşşk tatlım son bölüme gelebildim sonunda tabi öncesinde final tanıtımımı yapıcam ankette açacam düğün olsunmu diyeHahahha yine çok güzel bi bölüm olmuş tatlım ellerine sağlık, sonu en beğendiğim yer oldu. Final bölümünü bekliyorum@Çiğdem- Hahahha olurum tabi tatlım.
Bu arada puanım da 10
Hahahha bende çok güldüm atla @Çiğdem- in aşkından 10 sezonluk dizi çıkarÇiğdem kızz döktürmüşsün gene ,çook başarılı olmuş bu defa kadınlığını kullanmışsın o da ayrı bir hava katmış,umarım bitirmezsin biz senin senaryolarını çok seviyoruz forumda eğlendiren tek senin senaryoların(komedi alanında)
Ayrıca bu senin tersine giden at on numara ahahaEllerine sağlık yeni bölümü bekliyorum 🙂
bu okuduğun bölüm gibi ilk 8 bölümde cnm farklı meslek gruplarında görevler yaparak komedi anlamında birşeyler çıkarmaya çalıstım ilk bölüme bakabilirsin istersenFantastik sularda geziniyorum diyorsun, gerçekten de ilgi çekici bir konusu varmış...
Çiğdem kızz döktürmüşsün gene ,çook başarılı olmuş bu defa kadınlığını kullanmışsın o da ayrı bir hava katmış,umarım bitirmezsin biz senin senaryolarını çok seviyoruz forumda eğlendiren tek senin senaryoların(komedi alanında)
Ayrıca bu senin tersine giden at on numara ahahaEllerine sağlık yeni bölümü bekliyorum 🙂
çokk tşşşk ederim @gözlemci beğenmene çok sevindim 🙂🙂🙂
yeni bölüm harunnn finalde seni nikah hakimi yapacamYeni bölüm dimi bu
Gelir merak etme ben dizime getiririm onubu okuduğun bölüm gibi ilk 8 bölümde cnm farklı meslek gruplarında görevler yaparak komedi anlamında birşeyler çıkarmaya çalıstım ilk bölüme bakabilirsin istersen
https://fav10.net/forum/threads/kadın-eli-değince-1-bölüm-türü-komedi.222465/
benim aklımda bu hiç ama hiçç yoktu daha sönük bir emslek düşünüyordum televizyon karıştırırken at yarışı olan bir kanala denk geldi ve hemen böyle bir bölüm çıkardım
10.bölümle bitiricem baştan böyle tasarlamıstım zaten mesleklerde bitti ama bunu başarılı olarak bitirmek gayet iyi bir duygu 😉
@cookies bay beceriklinin çiğdemin zorakı evliliğidne ne işi var hahahah gidiyor o hafaya yolcu edicem onu
hahahah iyi fikirmiş aslında daha önce deseydin keşkeay yine kendini övmüş çirkinlerin efendisifinal bölümünde ölür bu parlaklarla dolu bir cennete gider
aaaa rezil etme beceriklimiGelir merak etme ben dizime getiririm onu
Tek farkı hafizasini unutmuş biri olarak sokacagim diziye yani seni unutcak
Dizideki cigdemle cok iyi arkadaş olarak gelcek
@Çiğdem- bence @cookies kararlı gibibu okuduğun bölüm gibi ilk 8 bölümde cnm farklı meslek gruplarında görevler yaparak komedi anlamında birşeyler çıkarmaya çalıstım ilk bölüme bakabilirsin istersen
https://fav10.net/forum/threads/kadın-eli-değince-1-bölüm-türü-komedi.222465/
benim aklımda bu hiç ama hiçç yoktu daha sönük bir emslek düşünüyordum televizyon karıştırırken at yarışı olan bir kanala denk geldi ve hemen böyle bir bölüm çıkardım
10.bölümle bitiricem baştan böyle tasarlamıstım zaten mesleklerde bitti ama bunu başarılı olarak bitirmek gayet iyi bir duygu 😉
@cookies bay beceriklinin çiğdemin zorakı evliliğidne ne işi var hahahah gidiyor o hafaya yolcu edicem onu
Destere ile mi evleneceksin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?