hayır fragmanla falan uğraşamam final konusu açacam sadece final olucak dizilere konu açabiliyoruz 🙂🙂🙂Fragman mı yaptın ?
hayır fragmanla falan uğraşamam final konusu açacam sadece final olucak dizilere konu açabiliyoruz 🙂🙂🙂Fragman mı yaptın ?
Merak la bekliyoruzhayır fragmanla falan uğraşamam final konusu açacam sadece final olucak dizilere konu açabiliyoruz 🙂🙂🙂
tabiii nikah memurusun hahhaMerak la bekliyoruzfinalde ben varmmıyım
Ahahatabiii nikah memurusun hahha![]()
yok cnm sen @cookies ve @FahriyEvcen üçünüz konuk olup son sahnede yer alıcaksınızAhahadestere ve xemrexxx olacak mı ?
Üzüldüm şimdi alışmış tık dizineyok cnm sen @cookies ve @FahriyEvcen üçünüz konuk olup son sahnede yer alıcaksınız
cookiesle fayriyevcen nikah şahitleri sende nikah memuru
final tanıtımını yarın açarım büyük itimalle
hafta içinde bir günede son bölümü yayınlarım 🙂🙂
Merakla bekliyoruz.yok cnm sen @cookies ve @FahriyEvcen üçünüz konuk olup son sahnede yer alıcaksınız
cookiesle fayriyevcen nikah şahitleri sende nikah memuru
final tanıtımını yarın açarım büyük itimalle
hafta içinde bir günede son bölümü yayınlarım 🙂🙂
ayolll senin siyah umutlara ne oldu benim gibi 1 aydan ayamı vermeye basladın yoksa tatlımMerakla bekliyoruz.![]()
Kaldırdım yayından tatlımayolll senin siyah umutlara ne oldu benim gibi 1 aydan ayamı vermeye basladın yoksa tatlım![]()
ohaaaa 😱😱😱 neden haber vermiyorsun cnm bence her bölümün ilgide görüyordu 🙂🙂Kaldırdım yayından tatlım![]()
Yeni 1 proje geliyor tatlım. Forumdan bazı üyeler olacak şu 17 Kasım'da ki Final sınavmı da atlatayım. Görsel, süper bi tanıtım hazırlayacağımohaaaa 😱😱😱 neden haber vermiyorsun cnm bence her bölümün ilgide görüyordu 🙂🙂
Bence final yapsaydın keşkeKaldırdım yayından tatlım![]()
tatlım yayından kaldırıldığını bir konu açarak duyur bence öyle sessiz sedasız olmuyor doğru düzgün bir açıklama konusu açYeni 1 proje geliyor tatlım. Forumdan bazı üyeler olacak şu 17 Kasım'da ki Final sınavmı da atlatayım. Görsel, süper bi tanıtım hazırlayacağım![]()
Açarız tatlım yatatlım yayından kaldırıldığını bir konu açarak duyur bence öyle sessiz sedasız olmuyor doğru düzgün bir açıklama konusu aç![]()
hahah evet benim dizimde bitiyorBence final yapsaydın keşke)
@Çiğdem- siyah umutlar bitti , doktor dizin bitti , çığlık dizisinde ölucen
Pompy dizisindede öldün![]()
Yazık sana![]()
aaa hani sen 12 bölümünü yazmıştın hazırdı bari onları yayınlayıp final yapsaydınya cadıAçarız tatlım ya![]()
Hala hazır. Bilmiyorum tatlım ya o kadar yazdım sınavımdan sonra onları yayınlarım belki
12.bölümü final şeklinde düzenle 12.bölümle final yap bence tatlım bölümler hzırmıs nasılsaHala hazır. Bilmiyorum tatlım ya o kadar yazdım sınavımdan sonra onları yayınlarım belki![]()