10.Bölüm Final bölümü olucak
Görev : Jokey olup at yarışlarına katılmak
sahne 1
yatağında uyumakta olan çiğdem salondan bay beceriklinin hadi ayşe hadi bebeğim daha hızlı ol gibi bağrış seslerine uyanır kapıya gelip dinlemekte olan çiğdem evet ayşem işte böyle laflarını duymakla kapıyı açar açmaz seni terbiyesiz sen benim evime nasıl kız getirirsin oklavayı bay beceriklini kafasına geçirir
bay becerikli :elindekı kuponu atıp napıyorsun bee kadın
çiğdem : nerde o kız göster çabuk onun kafasına bile geçirmeyecem oklavayı onun
bay becerikli çiğdemin ağzını tutup televizyonu görmüyormusun ayşe oradakı at
çiğdem : aa yok artık senin türün hayvanlaramı ilgi duyuyordu yoksa aa pardon
bay becerikli : at yarışı izliyorum kuponda tutmadı zaten sen belkide benim için bir yarış kazanabilirsin
çiğdem :çok pardon cnm cidden o aklına gelen şeyi sakın yapma derken jokey kıyafetiyle kendisini bay beceriklinin ona seçtiği atın üstünde yarışlarda bulur
sahne 2
çiğdem etrafında baska kimse göremez ee ben kendi kendimemi yarışıcam nerde diyerleri derken atların yüzü koşucağı yöne dönükken çiğdemin atı arkasına dönük şekilde arkaya koşmaya hazır beklemekte olduğunu fark eder diğerleride çiğdeme gülmektedir
çiğdem atını doğru şekilde döndürür ve yarış başlar çiğdemin atı yine geriye döner ve hızlıca tek basına başka yöne kosmaya başlar bay becerikli tv karşısında oturup sana seçtiğim atı beyendinmi diye gülmeye başlar
o sırada çiğdemin peşinden ondan hoşlanan bir at takılır o atın jokeyi napıyorsun sen oğlum geriye dönüceksin der ama çiğdemin peşinde takılmaya devam eder çiğdem ve diğer jokey başka yöne doğru yeni bir yarış başlatmış gibi olmuştur. Çiğdemin atı deli gibi bir yöne koşarken diğer atın kişnemesiyle durur
sahne 3
erkek at çiğdeme kafasını uzatır ve çiğdemde okşayarak erkek jokeyine bakar ayoll siz napıyorsunuz
erkek jokey :siz napıyorsunuz asıl bu deli oğlanıda takdın peşine at kontrol etmeyi bilmiyorsan napıyorsun yarışlarda
çiğdem : atlarımızı değişelim ozman madem kontrol etmeyi biliyorsun ve atları değiştirirler
erkek jokey :biliyorum tabi bak atını doğru yöle döndürdüm bile hadi yarışa devam edelim der
çiğdem erkek atla doğru yöne koşmayı sonunda başarır yarışa döner erkek jokeyin kız olan atı ise arkasına döner ve başka yöne koşmaya devam ederek jokeyi kaçırır
sahne 4
çiğdem arkasına bakıp gülerek hahaha bu at acaba koştuğu yönemi gidince kazanıcam sanıyor
çiğdemin atıda durur aa bu niye durdu şimdi hadi canım der ve at kişneyerek koşmaya baslar sonra durur
çiğdem tekrar noldu canım der ve at tekrar koşmaya başlarken çiğdem gülmeye başlar aa bu at iltifata göre koşuyor yook daha neler acaba hızlı koşması için ateşleyici birşeymi desem tatlım der ve at daha hızlı koşar çiğdem öndeki atlara yetişir aaa kazanamıcam bu at durdu yine tatlım der at braz koşup durur çiğdem yine tatlım diyip susunca at yine braz koşar durur çiğdem sürekli canım tatlım der susmayarak at seri şekilde koşmaya başlar çiğdem nefesim kesildi bu ne yaa atlarıda geçemiyorum bunu demem lazım malesef
aşkım der at kişneyerek deli gibi koşmaya başlar diğer atları geçer önündekı son atı geçemezler finis çizgisi görülür çiğdem napamalıyım buraya kadar geldim aa buldum bunu bir hayvana diyebilicem aklıma gelmezdi
hadi erkeğim der at şaha kalkar ve önündekı atıda burun ucuyla geçer çiğdem kazanmıştır son anda
sahne 5
çiğdem at çiftliğinde kazandığı atın basını okşarken orda görevli olan birine sorar bu kız olan at nerede görevli gelmedi diyince, çiğdem aaa nasıl gelmedi ayol bir yere deli gibi koşuyordu üstünde bir adam vardı
görevli : onu sevgilisinden ayırıp getirmişler buraya o at sürekli kaçmaya yönelir yarışlara ktılması yasaklanmıstı nasıl çıktı anlamadım
çiğdem ben anladım derken yanına bay becerikli gelir sen yaptın değilmi son göreve kalmıyayım diye o atı bana bile bile verdin, bay becerikli evet ayolll öyle yaptım ma o senin peşinden gelen şapşal at herşeyi bozdu derken bir kişneme duyar ve arkasına döner dönmez o at bay becerikliye çifte atar bay becerikli uçar
çiğdem: hahah afferim sana görevliye dönen çiğdem hayvanda akıl yok derler ama bazen angimiz daha akıllı gerçekten bilemiyorum onlara çok iyi bakın der ve gider
bu arada erkek jokey yaa nereye gidiyoruz biz yurt dışı sınırına kadar geldik derken at gitmeye devam eder
sahne 6
bay becerikli : son görevini veriyorum korkuyormusun işin sonuna geldik senide özleyecem kız
çiğdem : ilginç ama korkmuyorum daha ilginç birşey ne olursa olsun seni bende özleyecem becerikliyi öper