Kadın Eli Değince 10.Bölüm Final

Çiğdem

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
126,466
Puanı
1,060
Sönmez Yapım olan Kadın Eli Değince bugün yayın hayatına başarılı bir şekilde son veriyor
Konuklar: @Nisa @Harunnn60 ve @cookies yanı (alper)

Başlangıç
Bay becerikli : eve gelen çiğdeme çemkirir kız sen nerede kaldın son görevi almadan kaçtımı diyordum
Çiğdem :yemekte olduğu muzu bay beceriklinin ağzına tıkar ayoll bir hoşgeldin yokmu hemen çemkiriyorsun
zaten canım çıktı başbakan seçim oyu kullanmaya çalısıyorum sabahtan beridir
Bay becerikli: ne başbakan seçimi kızım bugün muhtarlık seçimi vardı sen muhtara başbakan seçiyorum diyemi oy kullandın çiğdemin verdiği muzu yiyerek aaa demek bukadar kötüsün siyaset konusunda seni türkiyenin başbakanı yapıyorum 3 gün yöneticeksin ve başarılı olup olmadına dahil herkes oy kullanıcak oy sonucuna göre senmi benmi kimin kazandığını anlayacaz
Çiğdem : aaa dur muhtar seçimimi vardı ayyy benden ne başbakanı oluyor durr yapmaaa türkiye çöker ayolll

Sahne 1
çiğdem kendini başbakanlık makamında bulur o sırada içeriye birisi girer çiğdem ona bakıp temizlikçi sanarak ıyy bu koltuğun hali ne böyle toz içinde kalmış gel sil şunu oturmam ben buna
adam:efendim ben sizin yardımcınızım derken çiğdem: tamam işte bana yardım etmiş olucaksın temizletir koltuğu
adam çiğdeme sayın başbakan derken çiğdem devreye girer yaa başbakan ismi daha çok erkekleri hitap ediyor bana kadınsı birşey lazım aaa buldum baş kadın diyeceksiniz bana artık kadınların başı olucam
adam : olurmu efendim değiştiremezsiniz ayrıca erkeklerimize kim bakıcak
çiğdem: kadınların erkeğe bakm devri bitmiştir ne halleri varsa görsünler değiştiriyorum baş kadınım artık

Sahne 2
çiğdem ilk gün dayak yiyen ve şikayetçi olan kadınların evlerine bizzat kendisi gidip olaya el koymayla başlar
madur kadınları bir eve toplar ve konuşma yapar evet arkadaşlar ben baş kadın yanı sizlerin başı olarak olaya el koyuyuorum yeni projemi sizlere sunmak istiyorum bildiğiniz gibi ispanyada boğa güreşleri yapılmakta benim tabirimle öküz terbiyecileri diyorum ben onlara burdakı sizlere el kaldıran kocalarırınızı yanı gözü dönmüş öküzlerinizi sınır dışı edip ispanyaya o matadorların yanına terbiye edilmeye yolluyoruz ben bir yazıda geçecem ispanyol başbakana ordakı boğalara yazıktır bizim gönderdiğimiz sizin kocalarınız olan azgın boğaları güreşlerde kullansınlar diye o sırada kadınların kocası olan biri içeri gelir çiğdem görür onu korumalarına yakalayın şunu çabuk sınır dışı edin adam giderken bağrır ben ne yapacam elin gevur memleketinde
çiğdem: sizin gibi öküzlerin terbiye edildiği yer orası matadorlara söyleyeyimde boğa güreşinde seni kullansınlar

sahne 3
çiğdem başkanlığının 2.gününde topladığı kadınlara 2.projesini anlatmaktadır
evet arkadaşlar sizlere kötü davranan kocalarınızı ispanyaya boğa güreşlerine göndermekten sonrakı yeni projemi açıklıyorum don tapusu orda olan bir adam oda nedir der. çiğdem yaaa sizz karılarınıza en azından donum kıcımda kalıyor diye yapmadığınız kalmıyor artık o donlarda kalmayacak en azından donumu alamadı diyemiceksiniz dövüp boşadığınız kadınlar nafaka dısında don tapusu sayesinde onlarada el koyacak
ve temiz teslim etmezseniz para cezası uygulnıcak

sahne 4
çiğdem 3.son günde halkın çoğunluğu toplar ve konuşma yapmaya hazırlanır
çiğdem yeni projemi anlatıcam derken başbakanın kurallarından rahatsız olan erkekler istifaya davet eder
çiğdem japonyayla büyük bir icaat için görüşüyorum dediğinde tepki veren erkekler bu sefer iyi birşey galiba diye başkan çiğdemi alkışa tutarlar
çiğdem: nasıl olsa ben doğurmuyorum düşüncesiyle kadınlarımızı tavuk gibi görüp sürekli çocuk yaptırmaya zorlayan erkeklerimiz sizler için japonyayla görüşme içerisindeyim erkeklerinde bebek doğurması için birşeyler icaat edin dedim bu sayede kadınlarımızı daha iyi anlıcaksınız ve 2 çocuğu aynı anda birlikte aynı gün doğurabiliceksiniz karınız ve kendinizle birlikte çiğdem konusurken erkekler hucum etmeye baslar korumalarla kavga ederken kadınlarda çiğdeme destek olur çiğdem kadın ve erkekleri birbirine düşürmüştür

sahne 5
bay becerikli gelir türkiyeyi krıştırmkla kalmadın ülkeleride karıştırdın bee kadın ama benim için iyi oldu ben kazandım galiba insanların çiğdemden memnun olup olmadına dahil kullandığı ankette sonuclara bakar
çiğdem : ayy çabuk söyle kim kazandı bay becerikli : eşit kadınların ve erkeklerin oyu eşit kocalar memnun değiliz demişler karılarıda memnunuz diyince eşit oy çıkmış kadınlar senden memnun erkekler ise değil
bay becerikli kafasını kaşır galiba berabere kaldık çiğdem kazanan çıkmadı
çiğdem : aaa şimdi bukadar macerayı boşunamı yaşadık ama ben senin güclerini almayı istemiyordum zaten
bay becerikli : ayolll kız madem eşitlik var yarıya yarıya gücleri paylaşalım güclerimin yarısını al diğer yarısı bende kalsın kalbimin yarısınıda al bende seni alayım
çiğdem : aa evlenme teklifimimi bu hani şahitler yok derken nisa koşar gelir tatlım unuttunmu senin şahitin benim bay becerikliyede alper koşar boynuna atlar evlenmenizi çok istiyordum ağlar
çiğdem : eee nikah memuru nerde derken harun gelir tokmağıyla ne şaşırdınmı kız senin oklavan varsa benimde tokmağım var haydin nikaha

sahne 6
harun : evet çiğdem sönmez bay becerikliyi kocalığa aa dur dur bay becerikli bey sizin soy adınız neydi
bay becerikli : soy adım becerikli adım ise bay
çiğdem : hahha senin adın bay mı becerikli soy adınsa aa oyüzden bay becerikli yanı nekadr uyumlu hahah
çiğdem ve bay becerikli evet der demez nisa bay beceriklinin ayağına alperde çiğdemin ayağına basar
bay becerikli : ayoll karıcım senin arkadaşlarında senin gibi çatlak bunlar bizim ayağımıza neden basıyor
nisa : sizz unutursunuz diyeee alper : sizede iyilik yaramıyor ayoll

Bitiş
çiğdem bay beceriklinin yarı gücünü alınca oda doğa üstü varlık olup bayan becerikli olmuştur
evlenmişler ve yıllar sonra
çiğdem ve bay becerikli köşklerinin bahçesinde uyumaktalar
çiğdem : uyumaka olan becerikliyi dürter ayy okadar çocuk yaptıkkı koca köşkte senin yüzünden yatacak yerimiz bile kalmadı baksana bahçede yatıyoruz
bay becerikli : eee sende artık bayan becerikli oldun iki becerikli yan yana gelince bukadar çocuk normal bence ayrıca köpeğe gerek kalmıyor evi koruması için hem en azından bahçede bari yatacak yerimiz var hayatım gel yakınlas bana derken çiğdem ayyy yapmaa diye sarılıcakken ortalarından bir çocuk çıkar
bay becerikli : ayoll bunuda şimdimi çıkardın
çiğdem : ayy saçmalama giysimi çıkarıyorum hemen pat diye çocuk çıkarmı okadr çoklarkı mola vermezsek bahçede bile yer kalmayacak oyüzden yok bu akşam öyle şeyler yatıyorum ben
bay becerikli : offf sen nerden çıktın be velet oda yatar
kameralar çocuğa yakın pilan yapar ve çocuk göz kırpar ve sonnnnnn

Son düzenleme:
@Çiğdem- sana bisey sorcam eğer sen kaybetseydin nolurdu

Bu arada süper olmus buradan @destere ye selamlar @Bay_Becerikli Çiğdemle evlenmis hatta hatta çocuklar doğurmus @Çiğdem- ah @destere ah yakalayamadin şu kızı

Eline sağlık güzel bir final olmuş.

2.5 ayda bitirilecek bir diziyi 7 ayda bitirdiğinden dolayı tebrik ediyorum.

Hayırlı olsun, sıradaki projeni bekliyoruz. Final de güzeldi...

Eline sağlık güzel bir final olmuş.

2.5 ayda bitirilecek bir diziyi 7 ayda bitirdiğinden dolayı tebrik ediyorum.
@cookies ben kaybetsem benim tüm yeteneklerim yürüme yeteneğine konusma özelliğine kadar hepsini bay becerikli alıcaktı ben kazansam onun tüm gücünü alıcaktım ben doğa üstü olup o insan gibi birşey olucaktı ama yarı gücünü bna verelek ikimizde doğa üstü olduk
o bay becerikli bende bayan becerikli oldum

@Yiğitt aslında her hafta aralıksız yayınlıyordum sonra 3 gün hastanede yatmak zorunda kaldım ve geldikten sonra uzun aralar vermeye basladım hem vakit bulamadım hemde yazma zevkim kaçmıstı galiba ama yabancı diziler gibi zırt pırt arayla geniş bir zamana yaymam bence güzel oldu herkes doydu senryoma hemen yazıp bitirsem kisme doymazdı

Hayırlı olsun, sıradaki projeni bekliyoruz. Final de güzeldi...
çok tşşk diğer projelerimi artık sende takip edersin

çok komik olsun ne demek @pompy çok komik olmuş mu demek istedin

Bay becerikliyi dizime alırım ben

Harika bir final olmuş eline sağlık @Çiğdem- çok komik olmuş hele burası çok daha komik olmuş

becerikli : ayoll karıcım senin arkadaşlarında senin gibi çatlak bunlar bizim ayağımıza neden basıyor

hahahah çok tşşk ederim cnm en iyi şekilde bitirmeye çalıştım

hiçte kolay değildi yanı her bölüm öncekı bölümden bağlantısız gitmek her meslekten komedi çıkarmak aslında zor bir işe imza attığımı düşünüyorum ama elime yüzüme bulaştırmadan bitirdim çok şükür

Diğer senaryonu bekliyoruz o zaman.