Hahahahh kadıncağızı nasıl bıktırdılarsa isyan etmekte geç bile kalmış
Yalnız her hafta hayal sahnelerinde oynuyor sorun falan yokmuş sette yani.
70.BÖLÜM FRAGMANI
Şu sahneye ölüp bitiyorum ya. Müziksiz, tek çekim açısı, tek bir yüz. Sadece 8 dakika boyunca muhteşem bir oyunculuk. Dizimize laf atanlar bu sahneyi izleyip utansın.KADIN - 70. BÖLÜM 2. FRAGMANI
Ben ecünnü dışında başka bi şey göremiyorumŞu sahneye ölüp bitiyorum ya. Müziksiz, tek çekim açısı, tek bir yüz. Sadece 8 dakika boyunca muhteşem bir oyunculuk. Dizimize laf atanlar bu sahneyi izleyip utansın.@Forumdash @sokak sanati @xemrexxx @ozmoturk @alperuz @Çiğdem @Yiğitt @dreamy @Ahmed @Silinmiş Üye @bazinga
Ya ya utançtan yerin dibine girdim şu an.Şu sahneye ölüp bitiyorum ya. Müziksiz, tek çekim açısı, tek bir yüz. Sadece 8 dakika boyunca muhteşem bir oyunculuk. Dizimize laf atanlar bu sahneyi izleyip utansın.@Forumdash @sokak sanati @xemrexxx @ozmoturk @alperuz @Çiğdem @Yiğitt @dreamy @Ahmed @Silinmiş Üye @bazinga
Koskoca 8 dakikalık bir sanat eserinden anladığın bu mu yani?Ben ecünnü dışında başka bi şey göremiyorum
Sahne çok kaliteliydi itiraf et.Ya ya utançtan yerin dibine girdim şu an.
Sanat eseri görmesem inancamKoskoca 8 dakikalık bir sanat eserinden anladığın bu mu yani?
Sahne çok kaliteliydi itiraf et.
Kuzey Yıldızı'nı izliyorsan bu diziye aşık olursun.
Görmemişsin demek ki. Dizimiz sana ilkleri de yaşatıyor.Sanat eseri görmesem inancam
https://twitter.com/x/status/1179398748042141699Görmemişsin demek ki. Dizimiz sana ilkleri de yaşatıyor.
Sezon finalinden hemen sonraki bölüm. 3 hafta önce yayınlandı sanırım. Sahnenin doğal oluşunu çok kaliteli buldum. Özge'nin oyunculuğuna gelmiyorum bile. Kadın yaşamış resmen.İzlemiyorum bu diziyi maalesef ama Özge yine ağlıyorsa dramın, trajedinin dibine vurulmuş demektir. ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?