Al bi şok dahaEvet Kocamın Ailesi'nde oynarken öğrenmiştim.![]()
Al bi şok dahaEvet Kocamın Ailesi'nde oynarken öğrenmiştim.![]()
Al bi şok dahaKocamın Ailesi önce çekilmemişydi
![]()
Valla acık tv ama izlemiyorumCeyda Arif'e mi aşık oluyor. 😱
Asıl çarpan tır şoförünün ehliyeti lens mi?
Anası ölecektir
Ben epeydir izlemedim.62. Bölüm
Sarp'ın Bahar'ın üst komşusu olmasıyla dizi eski havasına kavuştu diyebilirim.Arif, Bahar ve Sarp üçgeninin birbirine çok yakın oluşu dizinin seyir zevkini arttırmış. Hep söyledim yine söylüyorum Bahar biriyle olacaksa bu Arif olmalı nedenlerine gelmiyorum bile. Diziye Fazilet'ten tanıdığım Kerime dahil olmuş, burada da oğlunun peşine düşüyor da tek farkı zengin olması. Bahar ve Hatice'ye söylenmedik küfür bırakmadı FOX da hiçbirini sansürlememiş sağolsun.
Ceyda favri karakterim şimdilik, harbi kız Şirin'le nasıl baş edebileceğini biliyor, Arif'le Bahar'ın barışmaelimden de elimden geleni yapıyor. Aferin Ceyda.
![]()
Diziyi hala izleyen kaldı mı?@Forumdash @xBUGRAx @sokak sanati @denizz19
Son bölümler çekilmez hal aldı62. Bölüm
Sarp'ın Bahar'ın üst komşusu olmasıyla dizi eski havasına kavuştu diyebilirim.Arif, Bahar ve Sarp üçgeninin birbirine çok yakın oluşu dizinin seyir zevkini arttırmış. Hep söyledim yine söylüyorum Bahar biriyle olacaksa bu Arif olmalı nedenlerine gelmiyorum bile. Diziye Fazilet'ten tanıdığım Kerime dahil olmuş, burada da oğlunun peşine düşüyor da tek farkı zengin olması. Bahar ve Hatice'ye söylenmedik küfür bırakmadı FOX da hiçbirini sansürlememiş sağolsun.
Ceyda favri karakterim şimdilik, harbi kız Şirin'le nasıl baş edebileceğini biliyor, Arif'le Bahar'ın barışmaelimden de elimden geleni yapıyor. Aferin Ceyda.
Beni bu Nezir olayı soğuttu biraz diziden. Boştu o bölümler de bu bölüm iyiydi bence. Sezon finalinden bahsetmiyorsundur umarım.Son bölümler çekilmez hal aldıSeneye izlemem inş kaliteli bi dizi yaparız
![]()
Saçlı adam kaçırdı etti bunları Doruk üzerinden gidildi ya olaylar. Sıkıldım o yuzdenBeni bu Nezir olayı soğuttu biraz diziden. Boştu o bölümler de bu bölüm iyiydi bence. Sezon finalinden bahsetmiyorsundur umarım.![]()
Beni bu Nezir olayı soğuttu biraz diziden. Boştu o bölümler de bu bölüm iyiydi bence. Sezon finalinden bahsetmiyorsundur umarım.![]()
Saçlı adam kaçırdı etti bunları Doruk üzerinden gidildi ya olaylar. Sıkıldım o yuzden![]()
Tamam işte bende diyorumki bu bölümde o adamdan eser yoktu.Saçlı adam kaçırdı etti bunları Doruk üzerinden gidildi ya olaylar. Sıkıldım o yuzden![]()
Kapansın bi zahmet. İlk sezon draması istiyorum. Şirin öne cıksın. Bahar sakat kalırsa ona etmediği eziyet kalmasın ilanMafya defteri kapanıyor yeni sezonda.![]()
İsim hafızam yokTamam işte bende diyorumki bu bölümde o adamdan eser yoktu.
Saçlı adam.![]()
3. sezonunu da izleyeceksin o zaman.Mafya defteri kapanıyor yeni sezonda.![]()
Gören dede oldun sanat, kaç yaşındasın ki?Kapansın bi zahmet. İlk sezon draması istiyorum. Şirin öne cıksın. Bahar sakat kalırsa ona etmediği eziyet kalmasın ilan(kanal d dizisinden çalinti olcak ama neyse @Yiğitt )
İsim hafızam yokYaşlılık işte
![]()
62. Bölüm
Son bölümler toparladı işte bi' göz at bari.Fragman bile izlemiyorum artık![]()
Son bölümler toparladı işte bi' göz at bari.Sezonun özetini bile çıkarmışlar.
Zamanında etkinlikte Kadın’a oy vermeyenleri diss manyağı yapmıştı ve şimdi izlemiyor şaka gibi.Fragman bile izlemiyorum artık![]()