Yalnız her hafta hayal sahnelerinde oynuyor sorun falan yokmuş sette yani.![]()
Hahahahh kadıncağızı nasıl bıktırdılarsa isyan etmekte geç bile kalmış![]()
Hahahahh kadıncağızı nasıl bıktırdılarsa isyan etmekte geç bile kalmış![]()
70.BÖLÜM FRAGMANI
Şu sahneye ölüp bitiyorum ya. Müziksiz, tek çekim açısı, tek bir yüz. Sadece 8 dakika boyunca muhteşem bir oyunculuk. Dizimize laf atanlar bu sahneyi izleyip utansın.KADIN - 70. BÖLÜM 2. FRAGMANI
Ben ecünnü dışında başka bi şey göremiyorumŞu sahneye ölüp bitiyorum ya. Müziksiz, tek çekim açısı, tek bir yüz. Sadece 8 dakika boyunca muhteşem bir oyunculuk. Dizimize laf atanlar bu sahneyi izleyip utansın.@Forumdash @sokak sanati @xemrexxx @ozmoturk @alperuz @Çiğdem @Yiğitt @dreamy @Ahmed @Silinmiş Üye @bazinga
Ya ya utançtan yerin dibine girdim şu an.Şu sahneye ölüp bitiyorum ya. Müziksiz, tek çekim açısı, tek bir yüz. Sadece 8 dakika boyunca muhteşem bir oyunculuk. Dizimize laf atanlar bu sahneyi izleyip utansın.@Forumdash @sokak sanati @xemrexxx @ozmoturk @alperuz @Çiğdem @Yiğitt @dreamy @Ahmed @Silinmiş Üye @bazinga
Koskoca 8 dakikalık bir sanat eserinden anladığın bu mu yani?Ben ecünnü dışında başka bi şey göremiyorum![]()
Sahne çok kaliteliydi itiraf et.Ya ya utançtan yerin dibine girdim şu an.![]()
Sanat eseri görmesem inancamKoskoca 8 dakikalık bir sanat eserinden anladığın bu mu yani?
Sahne çok kaliteliydi itiraf et.
Kuzey Yıldızı'nı izliyorsan bu diziye aşık olursun.![]()
Görmemişsin demek ki. Dizimiz sana ilkleri de yaşatıyor.Sanat eseri görmesem inancam![]()
Görmemişsin demek ki. Dizimiz sana ilkleri de yaşatıyor.![]()
Sezon finalinden hemen sonraki bölüm. 3 hafta önce yayınlandı sanırım. Sahnenin doğal oluşunu çok kaliteli buldum. Özge'nin oyunculuğuna gelmiyorum bile. Kadın yaşamış resmen.İzlemiyorum bu diziyi maalesef ama Özge yine ağlıyorsa dramın, trajedinin dibine vurulmuş demektir. ??