NOW Kadın - Dizi Yorumları

Ceyda da çok abarttı adam bilmiyordu ki öldüğünü kim olsa öyle düşünürdü

Dizi bu aralar resmen sadece fragmanlardan ibaret olmaya başladı. Mesela bugünkü bölüm. 2 saat boyunca beğendiğim tek sahne Bahar'ın Yeliz'in öldüğünü öğrendiği sahneydi.
Artık tempoyu biraz artırması gerekiyor. Sarp dizideki en gereksiz karakter diyebilirim. Onun olduğu sahneler çok sıkıcı ve bomboş. Ben Bahar'ın, Ceyda'nın, Arif'in o mahalledeki yaşantılarını özledim.

Özge Özpirinçci'nin oyunculuğunu da ayakta alkışlıyorum. Bu nasıl içten ağlamaktır be.

@Harunnn60 @Forumdash @denizz19 @sokak sanati @ozgur2113 @xBUGRAx

Çocukları buldu mu.

Reactions: kerem

İzlemiyorum artık.
Şirin yok yaa nerde o kız.

Reactions: kerem and Harunnn60
Karşılaşma olunca ilgimi kaybetti
Birde Şirin'i görmüyorum fragmanlarda o yüzden bakasım gelmiyor
Bahar Sarp'ı görünce heyecan kaçtı ama ne bileyim o kadat bölüm izledikten sonra bırakasım gelmiyor. Zaten Haziran'da final yapacak, o zamana kadar bulurlar iyi bir senaryo.
Yeliz'in ölümü skandaldı tabii, o ayrı.

Reactions: sokak sanati
Kesinikle çok boş sahneler var. Gerid dönüşü hiç iyi olmadı. Neden Şirin sahneleri az???? Çocuk dizisi izler gibi Doruk'un yumuş yumuş sahnelerini izliyoruz

Kesinikle çok boş sahneler var. Gerid dönüşü hiç iyi olmadı. Neden Şirin sahneleri az???? Çocuk dizisi izler gibi Doruk'un yumuş yumuş sahnelerini izliyoruz
Senarist konu bulamadığı için + Şirin rolünü yeterince kullandığı için sıkıştı bence.
Reytingleri etkileyeceğini sanmıyorum ama Haziran'a kadar ne izleyeceğiz onu da merak etmiyor değilim.

Reactions: Forumdash
Senarist konu bulamadığı için + Şirin rolünü yeterince kullandığı için sıkıştı bence.
Reytingleri etkileyeceğini sanmıyorum ama Haziran'a kadar ne izleyeceğiz onu da merak etmiyor değilim.
Valla senaryo kötü de olsa yeni diziye başlamam salı akşamları
Yine de seyrettiyor.Sezonu kapattırır

Bence en iyi sahneleri Dorukun ki. Aliyle Ali efsane

Artık nasıl uzatacaklarını şaşirdilar
Türk dizilerinde uzun bakışmaların ve ağızdan laf almaların cıvıgı çıkmıştı skeçlerde. Şimdi bi türlü sonu gelmeyen cevaplar var. Bi iddia isteğini amma uzattılar bölüm sonu açıklarlar
@xBUGRAx @kerem

Bu hale geleceğini tahmin ediyordum artık dizideki bazı sahneler o kafar çok sırıtıyor ki sırf 2 saati doldurma amaçlı sahneler olduğu çok belli. 55 bölümün hatrına devam ediyorum işte, Çukur'da da yaptığım gibi.

Kadından rahatsız değilim. Ama Çukur rahatsız edici
İşte pztye gelen ilk dizide bırakcam
Ki bu da Binnur Kaya hatrına onun dizisi olur muhtemelen