Çocukları buldu mu.Dizi bu aralar resmen sadece fragmanlardan ibaret olmaya başladı. Mesela bugünkü bölüm. 2 saat boyunca beğendiğim tek sahne Bahar'ın Yeliz'in öldüğünü öğrendiği sahneydi.Artık tempoyu biraz artırması gerekiyor. Sarp dizideki en gereksiz karakter diyebilirim. Onun olduğu sahneler çok sıkıcı ve bomboş. Ben Bahar'ın, Ceyda'nın, Arif'in o mahalledeki yaşantılarını özledim.
Özge Özpirinçci'nin oyunculuğunu da ayakta alkışlıyorum. Bu nasıl içten ağlamaktır be.
@Harunnn60 @Forumdash @denizz19 @sokak sanati @ozgur2113 @xBUGRAx
Dizi bu aralar resmen sadece fragmanlardan ibaret olmaya başladı. Mesela bugünkü bölüm. 2 saat boyunca beğendiğim tek sahne Bahar'ın Yeliz'in öldüğünü öğrendiği sahneydi.Artık tempoyu biraz artırması gerekiyor. Sarp dizideki en gereksiz karakter diyebilirim. Onun olduğu sahneler çok sıkıcı ve bomboş. Ben Bahar'ın, Ceyda'nın, Arif'in o mahalledeki yaşantılarını özledim.
Özge Özpirinçci'nin oyunculuğunu da ayakta alkışlıyorum. Bu nasıl içten ağlamaktır be.
Hayrola, neden bıraktın ki?İzlemiyorum artık.
Şirin yok yaa nerde o kız.
Hayrola, neden bıraktın ki?
Geçen bölüm ortalığı karıştırmakta üstüne yoktu yine. Bu bölüm de kumaşcıda çalışmaya başladı.
Bahar Sarp'ı görünce heyecan kaçtı ama ne bileyim o kadat bölüm izledikten sonra bırakasım gelmiyor. Zaten Haziran'da final yapacak, o zamana kadar bulurlar iyi bir senaryo.Karşılaşma olunca ilgimi kaybettiBirde Şirin'i görmüyorum fragmanlarda o yüzden bakasım gelmiyor
Kesinikle çok boş sahneler var. Gerid dönüşü hiç iyi olmadı. Neden Şirin sahneleri az???? Çocuk dizisi izler gibi Doruk'un yumuş yumuş sahnelerini izliyoruzDizi bu aralar resmen sadece fragmanlardan ibaret olmaya başladı. Mesela bugünkü bölüm. 2 saat boyunca beğendiğim tek sahne Bahar'ın Yeliz'in öldüğünü öğrendiği sahneydi.Artık tempoyu biraz artırması gerekiyor. Sarp dizideki en gereksiz karakter diyebilirim. Onun olduğu sahneler çok sıkıcı ve bomboş. Ben Bahar'ın, Ceyda'nın, Arif'in o mahalledeki yaşantılarını özledim.
Senarist konu bulamadığı için + Şirin rolünü yeterince kullandığı için sıkıştı bence.Kesinikle çok boş sahneler var. Gerid dönüşü hiç iyi olmadı. Neden Şirin sahneleri az???? Çocuk dizisi izler gibi Doruk'un yumuş yumuş sahnelerini izliyoruz
Valla senaryo kötü de olsa yeni diziye başlamam salı akşamlarıSenarist konu bulamadığı için + Şirin rolünü yeterince kullandığı için sıkıştı bence.Reytingleri etkileyeceğini sanmıyorum ama Haziran'a kadar ne izleyeceğiz onu da merak etmiyor değilim.
Kesinikle çok boş sahneler var. Gerid dönüşü hiç iyi olmadı. Neden Şirin sahneleri az???? Çocuk dizisi izler gibi Doruk'un yumuş yumuş sahnelerini izliyoruz
Senarist konu bulamadığı için + Şirin rolünü yeterince kullandığı için sıkıştı bence.Reytingleri etkileyeceğini sanmıyorum ama Haziran'a kadar ne izleyeceğiz onu da merak etmiyor değilim.
Dizideki bakışlar beni rahatsız ettiArif ile Sarp'ın bakışı. Cafedeki garson ile Şirin'in bakışıO bakışlardan yeni konular cıkarırım@xBUGRAx @kerem @sokak sanati
Şirini harcadılar yaa dizi tat vermiyorTükürerek anlaşacak bunlar.Şirin de Emre'yi alacak Ceyda'nın elinden saf oğlan.
Bu hale geleceğini tahmin ediyordum artık dizideki bazı sahneler o kafar çok sırıtıyor ki sırf 2 saati doldurma amaçlı sahneler olduğu çok belli. 55 bölümün hatrına devam ediyorum işte, Çukur'da da yaptığım gibi.
Kadından rahatsız değilim. Ama Çukur rahatsız ediciBu hale geleceğini tahmin ediyordum artık dizideki bazı sahneler o kafar çok sırıtıyor ki sırf 2 saati doldurma amaçlı sahneler olduğu çok belli. 55 bölümün hatrına devam ediyorum işte, Çukur'da da yaptığım gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?