Bu laflarla anca seni kandırır, Zerrin Özer boşuna açıklama yapmadı herhalde.Aaa erkeklerin yanında durmaz o , oğlum olsa kapıya atardım diyordu![]()
![]()
![]()
Bu laflarla anca seni kandırır, Zerrin Özer boşuna açıklama yapmadı herhalde.Aaa erkeklerin yanında durmaz o , oğlum olsa kapıya atardım diyordu![]()
![]()
![]()
Aaa şüphe düşürme gece gece aklıma 😱😱😱Bu laflarla anca seni kandırır, Zerrin Özer boşuna açıklama yapmadı herhalde.![]()
Gerçekler acıdır, daha ne foklar yiyordur o, sen uyumaya devam etAaa şüphe düşürme gece gece aklıma 😱😱😱
Hahah Aaa aslında Zerrin hanımın açıklaması forumumuza uygunGerçekler acıdır, daha ne foklar yiyordur o, sen uyumaya devam et![]()
Sen forumdaki her erkeği parlakçı yaptın zatenHahah Aaa aslında Zerrin hanımın açıklaması forumumuza uygunAma burada pek gizleyen yok herkes rahat rahat takılıyor zaten parlakçılar diye isimde verdik takım kurup
![]()
![]()
![]()
Sanada bulduk bir herifSen forumdaki her erkeği parlakçı yaptın zaten![]()
O benim adaşımdı bir kereSanada bulduk bir herif![]()
![]()
![]()
Aaa senin adın Kerem değilmiydi 😱😱😱O benim adaşımdı bir kere
Sanada ecünnü çok cnm![]()
Evet, Engin de Yüksek Sosyete'de Kerem'diAaa senin adın Kerem değilmiydi 😱😱😱
Aaa doğru benim aklım Engine gitti direkEvet, Engin de Yüksek Sosyete'de Kerem'di![]()
Çiğdem adında bir ecünnü yoktur herhaldeAaa doğru benim aklım Engine gitti direk![]()
![]()
![]()
Ne demiş rachel
Ne demiş rachel![]()
Link atsana, göremedimSaçma sapan bi köşe yazısı yazmış. Televizyon gazeteside haber yapmış aç oku![]()
Link atsana, göremedim![]()
E vallahi hâl böyle olunca insanın acıyası değil, ‘oh be hayata bak’ diyesi geliyor.
E vallahi hâl böyle olunca insanın acıyası değil, ‘oh be hayata bak’ diyesi geliyor.
Sonda 1 Nisan gibi birşey görmedim ben..
Oturduğu yerden konuşmak kolay tabi, o parayla Mesut Yar biryerlerini geçindirebilsin de görelim.Hayatım Mesut Yar başka yeri ile izliyor diziyi belli.Kadın Tarla başında yaşıyor asgari ücretin bile altında para kazanıp yaşam sürüyor. Paraya muhtaç kadın. Çalıştığı yerde zatej pqrt gibi bir yer. Saçmalamış.s.s