Aa Niye
Aa Niye
Aaa diziye azıcık ısınır gibi olmuştum yine sinirlerimi bozdunAa Niye![]()
Amacıma ulaştım, artık bir video paylaştığımda hep seni etiketleyeceğimAaa diziye azıcık ısınır gibi olmuştum yine sinirlerimi bozdun![]()
![]()
![]()
Aaa ecünnü dizisi diyince kızıyorsunuz ama bu dizide ecünnülerden başka oyuncu yok gibi erkek göremedim bir türlüAmacıma ulaştım, artık bir video paylaştığımda hep seni etiketleyeceğim![]()
Her çeşit erkek var. Sarp, Arif, Musa, Hikmet, Enver Dede, Yusuf Amca, Peyami, Levent... Seç beğen alAaa ecünnü dizisi diyince kızıyorsunuz ama bu dizide ecünnülerden başka oyuncu yok gibi erkek göremedim bir türlü![]()
![]()
@Forumdash
Yusuf Amca mıHer çeşit erkek var. Sarp, Arif, Musa, Hikmet, Enver Dede, Yusuf Amca, Peyami, Levent... Seç beğen al![]()
Yusuf amca değil eskici Yusuf
Acımadı da imrendi. Takdir etti bakışı attı@Forumdash @sokak sanati @xBUGRAx @gözlemci @Çiğdem- Pırıl, Bahar'a acıdı mı, yoksa bana mı öyle geldi?
Ama düşman gözüyle bakmıyor şimdilik, bence Bahar'a yardım edecektir.Acımadı da imrendi. Takdir etti bakışı attıNe de olsa kocasız, anasız-babasız ve hasta olarak 2 çocukla kalakalmiş ve güçlü bi şekilde cocuklarını mutlu gördü
@xBUGRAx
Sap, pardon AlpAma düşman gözüyle bakmıyor şimdilik, bence Bahar'a yardım edecektir.![]()
Kel amca bir hafta aramızda olamayacakmış, üzdün reyiz
Aynen öyle olacak, umarım saçmalamadan bitirirler.Sap, pardon AlpBaharı öğrensin öyle düşman olr
Sonra senaryo cıvıtır
![]()
Aaa erkeklerin yanında durmaz o , oğlum olsa kapıya atardım diyorduAma hep senin yanında olmaz kiSıkılıyor demek ki
![]()