NOW Kadın - Dizi Yorumları

bu gece ilk bölümünü izlerim ağırdan alıp bir gün sizi beklerim başlamazsanız ve birde dizi güzelse hızlanırım

yalnız dizi konusunu açman lazım hogatha
Baştan söylim. Beğenirsem ve devam edersem Black gibi hızlı izleyemem. Süresi 1.20 filansa ancak haftasonları ve boşvakitte bakabilirim. O yuzden ağirdan gitmiş olcam.

Baştan söylim. Beğenirsem ve devam edersem Black gibi hızlı izleyemem. Süresi 1.20 filansa ancak haftasonları ve boşvakitte bakabilirim. O yuzden ağirdan gitmiş olcam.
illaki aynı anda gitmemiz gerekmez zaten konu açılsın bir bakalım dizi güzelse herkes kendi imkanı ölçüsünde ilerler

yani sizi beklemek gibi bir hata yapmam bu sefer

hogatha gelince konıusunu açması lazım hatırlatırsın artık
lafa dalıp asıl işlerini unutuyor süpürgeli yönetici
Sen gelrsin diye kız gecenin 3ünde geliyor
Ben o ssatlerde dizi filan izliyor oluyorum
Şaşirttin kızı iyice

Şaşirttin kızı iyice
@Çiğdem- de artık sabaha karşı gelmeye alıştı
eskiden 12 de falan girerdi foruma şimdi horozlar ötmeden foruma giriş yapmıyor kız ama ne yazıkki bu seferde benim zamana denk düşmüyor

Babası da erken uyumuyor heralde
Korkudan giremiyor
babası internete girmiyordurki tv izliyordur neden bu kadar geç kaldığını anlamadım eskiden bizimle izlediği dizileri yetiştirmek için geç kalıyor diyordum kaç gündür dizi izlemiyoruz hogatha yine yok ortalıkta

Geçen hafta Fatih ve Edhoyu aynı anda izliyormuş. Birini laptop diğerini tvden. Anası buna bağirmiş birini izle diye
Sanırım oda da değil salonda kullanıyor laptopu
Ebevyn kontrolünde

Geçen hafta Fatih ve Edhoyu aynı anda izliyormuş. Birini laptop diğerini tvden. Anası buna bağirmiş birini izle diye
Sanırım oda da değil salonda kullanıyor laptopu
Ebevyn kontrolünde
evi zaptetmiş demekki şirret şey, evden kovsalar hakediyor yani
keşke kovsalar kapardık kızı

hogatha gelince konıusunu açması lazım hatırlatırsın artık
lafa dalıp asıl işlerini unutuyor süpürgeli yönetici

Şaşirttin kızı iyice

@Çiğdem- de artık sabaha karşı gelmeye alıştı
eskiden 12 de falan girerdi foruma şimdi horozlar ötmeden foruma giriş yapmıyor kız ama ne yazıkki bu seferde benim zamana denk düşmüyor

Babası da erken uyumuyor heralde
Korkudan giremiyor

Hhahah Aaa bazı istisnalar dışında sabahları 8 de gelen birisimi söylüyor bunu ayoll
Asıl sen eskisi gibi geceleri gelsen bak @Harunnn60 nerede bu diyor

O diziye 1.bölümüne bir bakayım izleyeceğim kesinleşsin konusunu yarın bakarım 1.bölümede yarın bir göz atayımda

Sabaha kadar duruyorsun bir namaz kılsın bari gerçi sende sabahlara kadar duruyorsun
İyice yoldan çıktınız

Sabaha kadar duruyorsun bir namaz kılsın bari gerçi sende sabahlara kadar duruyorsun
İyice yoldan çıktınız
Hhaha Aaa sen de dur ayoll

@destere Bey sabah 8 lerde geliyor birde üstüne bizi sorguluyor tuhaf olan bizmişiz biz o ne haltlar karıştırıyor diyoruz oda bize öyle diyor
@Forumdash

gece geldim noldu peki değişen nedir bu seferde sen erken kaçmışsın
hayır yani benden kaçıyorsan yakalarım hogatha çabaların boşuna

gece geldim noldu peki değişen nedir bu seferde sen erken kaçmışsın
hayır yani benden kaçıyorsan yakalarım hogatha çabaların boşuna
Aaa bize @Harunnn60 kavuşamama büyüsümü yapıyor nedir
Profillerimize bir bakalım sarımsak falan varmı

Bu seferde ben senin geldiğin saatde gelmişim sende benim geldiğim saatde yine görüşemedik
@Forumdash