NOW Kadın - Dizi Yorumları

hayır çok net hatırlıyorum ne dediğimi

sana mesaj yazarken senle @Çiğdem- ister süper portakalı ister okçu oğlanı izleyedurun ben tabula rasda izlemeye gidiyorum demiştim
Tamam demiştirsin ama dizinin nereli oldugunu demedin diyorum
Belçikalı dizi diye konuşmadık. Korku gerilim filan diye konuştuk

Tamam demiştirsin ama dizinin nereli oldugunu demedin diyorum
Belçikalı dizi diye konuşmadık. Korku gerilim filan diye konuştuk
evet dizinin belçika dizisi olduğunu sonra keşfettim konuşmaları çok garip gelmeye başladı sonra baktımki belçika dizisiymiş ve flemenkçe konuşuyorlarmış

flemenkçe alman ingiliz karışımı bir dil gibi

Yazın bakarım demiştim. O yuzden beni tatmin eder mi bu dizi? Tek sezon mu?

Günümüz ile tarihi kariştirmişlar. Sen bi ilk bölümleri izle haftasonu ben de bakarım.

fatih neyin nesi ya ?
neyse yerli dizi tavsiyelerimi unut fırsat bulursan dediğim kore dizisine başlayalım @Çiğdem- in seveceğinide sanıyorum konu fantastik
Aaa vlla amerikan dizilerinden şuan hayır yok diğer ülkere yine açılmak iyi fikir gibi

Black gibi güzelse izlenebilir o Kore diziside ilk bölümlere bakalım karar verirsek izleriz o sürece kadar 2.bölüme geçme pancar motoru @destere bey

Hafta sonu bakarım ancak

Hafta sonu bakarım ancak
Aaa baktımda konu yine benzer gibi yabancılık çekmeyiz sanırım
@destere

Bir goblin olan Kim Shin (Gong Yoo) ölümsüz hayatını sonlandırmak için insan bir geline ihtiyacı vardır. Bir gün, amnezyadan (hafıza kaybı) muzdarip olan bir ölüm meleği (Lee Dong-Wook) ile tanışır ve birlikte yaşamaya başlar. Onlar birlikte ölmüş insanları bu dünyayı terk ederken uğurlarlar.

Korelilerin fantastik hikayeleri demek böyle oluyor

Korelilerin fantastik hikayeleri demek böyle oluyor
bu gece ilk bölümünü izlerim ağırdan alıp bir gün sizi beklerim başlamazsanız ve birde dizi güzelse hızlanırım

yalnız dizi konusunu açman lazım hogatha