hayır çok net hatırlıyorum ne dediğimiBelçika demedinYazın belki izlerim demiştim
sana mesaj yazarken senle @Çiğdem- ister süper portakalı ister okçu oğlanı izleyedurun ben tabula rasda izlemeye gidiyorum demiştim
hayır çok net hatırlıyorum ne dediğimiBelçika demedinYazın belki izlerim demiştim
Tamam demiştirsin ama dizinin nereli oldugunu demedin diyorumhayır çok net hatırlıyorum ne dediğimi
sana mesaj yazarken senle @Çiğdem- ister süper portakalı ister okçu oğlanı izleyedurun ben tabula rasda izlemeye gidiyorum demiştim
evet dizinin belçika dizisi olduğunu sonra keşfettim konuşmaları çok garip gelmeye başladı sonra baktımki belçika dizisiymiş ve flemenkçe konuşuyorlarmışTamam demiştirsin ama dizinin nereli oldugunu demedin diyorumBelçikalı dizi diye konuşmadık. Korku gerilim filan diye konuştuk
Yazın bakarım demiştim. O yuzden beni tatmin eder mi bu dizi? Tek sezon mu?evet dizinin belçika dizisi olduğunu sonra keşfettim konuşmaları çok garip gelmeye başladı sonra baktımki belçika dizisiymiş ve flemenkçe konuşuyorlarmış
flemenkçe alman ingiliz karışımı bir dil gibi
yeni keşfim bu dizi Sseulsseulhago Chalranhashin: Dokkaebi diğer ismi goblin
@Çiğdem- le @Forumdash a da duyuralım imdb puanı 8.9 ve dizi hakkında eleştiriler çoğunlukla olumlu .. başlamayı düşünüyorum bana katılmak isteyenlere sonuna kadar kapım açık katılmayanları allah bildiği gibi yapsın
Günümüz ile tarihi kariştirmişlar. Sen bi ilk bölümleri izle haftasonu ben de bakarım.
Aaa vlla amerikan dizilerinden şuan hayır yok diğer ülkere yine açılmak iyi fikir gibifatih neyin nesi ya ?neyse yerli dizi tavsiyelerimi unut fırsat bulursan dediğim kore dizisine başlayalım @Çiğdem- in seveceğinide sanıyorum konu fantastik
Hafta sonu bakarım ancakAaa vlla amerikan dizilerinden şuan hayır yok diğer ülkere yine açılmak iyi fikir gibi
Black gibi güzelse izlenebilir o Kore diziside ilk bölümlere bakalım karar verirsek izleriz o sürece kadar 2.bölüme geçme pancar motoru @destere bey
Aaa baktımda konu yine benzer gibi yabancılık çekmeyiz sanırımHafta sonu bakarım ancak
Korelilerin fantastik hikayeleri demek böyle oluyorAaa baktımda konu yine benzer gibi yabancılık çekmeyiz sanırım@destere
Bir goblin olan Kim Shin (Gong Yoo) ölümsüz hayatını sonlandırmak için insan bir geline ihtiyacı vardır. Bir gün, amnezyadan (hafıza kaybı) muzdarip olan bir ölüm meleği (Lee Dong-Wook) ile tanışır ve birlikte yaşamaya başlar. Onlar birlikte ölmüş insanları bu dünyayı terk ederken uğurlarlar.
Ölüm Melekleri Azrailler ve hafızaları yitik olacakKorelilerin fantastik hikayeleri demek böyle oluyor
1 bucuk saatse ben haftasonları izlerimÖlüm Melekleri Azrailler ve hafızaları yitik olacak@destere
Ama güzel konu yanı izlenir gibi tabi bun unda dizi süresi 1 bucuk saat mı bilemem
Aaa süresiyle ilgili hiç bilgim yok üşendim şuan bakmaya onuda sen bakı ver bir zahmet cnm1 bucuk saatse ben haftasonları izlerimHızla bitiremem Black gibi :/
Fatihi izliyorum şuanAaa süresiyle ilgili hiç bilgim yok üşendim şuan bakmaya onuda sen bakı ver bir zahmet cnm
Aaa Fatihi izle Kenanın süper akıl oyunları var neden reytingi altmamış bir analiz etFatihi izliyorum şuanGörüntü kalitesini bozamam
Müzik hiç susmuyor başım ağrıdıAaa Fatihi izle Kenanın süper akıl oyunları var neden reytingi altmamış bir analiz et
Malesef Muhteşemin müziklerinin kopyası gibi herşeyi tamamda burada biraz şeylik yapmışız @xemrexxx laf etse bir eşy diyemiyorumMüzik hiç susmuyor başım ağrıdı
Şu baş ağrıtan muzikleri MY ile alakası yok benceMalesef Muhteşemin müziklerinin kopyası gibi herşeyi tamamda burada biraz şeylik yapmışız @xemrexxx laf etse bir eşy diyemiyorum
Hangisini diyorsun bilmiyorum ama bir iki tanesi kopyası gibi tabi hepsi değil ayollŞu baş ağrıtan muzikleri MY ile alakası yok bence
Konuşma aralarında çalan dın dın dınHangisini diyorsun bilmiyorum ama bir iki tanesi kopyası gibi tabi hepsi değil ayoll
Senin beğenmediklerin orjinaldır belki
Tanıtımda bahsetmiştim dırıdırıdırrrttt böyle bir şey var @xemrexxx videolarını da bulmuştu o müzikler alıntıKonuşma aralarında çalan dın dın dın
Aaa vlla amerikan dizilerinden şuan hayır yok diğer ülkere yine açılmak iyi fikir gibi
Black gibi güzelse izlenebilir o Kore diziside ilk bölümlere bakalım karar verirsek izleriz o sürece kadar 2.bölüme geçme pancar motoru @destere bey
bu gece ilk bölümünü izlerim ağırdan alıp bir gün sizi beklerim başlamazsanız ve birde dizi güzelse hızlanırımKorelilerin fantastik hikayeleri demek böyle oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?