NOW Kadın - Dizi Yorumları

hayır çok net hatırlıyorum ne dediğimi:)
sana mesaj yazarken senle @Çiğdem- ister süper portakalı ister okçu oğlanı izleyedurun ben tabula rasda izlemeye gidiyorum demiştim :)
Tamam demiştirsin ama dizinin nereli oldugunu demedin diyorum :F Belçikalı dizi diye konuşmadık. Korku gerilim filan diye konuştuk(b)

Tamam demiştirsin ama dizinin nereli oldugunu demedin diyorum :F Belçikalı dizi diye konuşmadık. Korku gerilim filan diye konuştuk(b)
evet dizinin belçika dizisi olduğunu sonra keşfettim konuşmaları çok garip gelmeye başladı sonra baktımki belçika dizisiymiş ve flemenkçe konuşuyorlarmış :)
flemenkçe alman ingiliz karışımı bir dil gibi :)

evet dizinin belçika dizisi olduğunu sonra keşfettim konuşmaları çok garip gelmeye başladı sonra baktımki belçika dizisiymiş ve flemenkçe konuşuyorlarmış :)
flemenkçe alman ingiliz karışımı bir dil gibi :)
Yazın bakarım demiştim. O yuzden beni tatmin eder mi bu dizi? Tek sezon mu?

yeni keşfim bu dizi Sseulsseulhago Chalranhashin: Dokkaebi diğer ismi goblin

@Çiğdem- le @Forumdash a da duyuralım imdb puanı 8.9 ve dizi hakkında eleştiriler çoğunlukla olumlu .. başlamayı düşünüyorum bana katılmak isteyenlere sonuna kadar kapım açık katılmayanları allah bildiği gibi yapsın :)

Günümüz ile tarihi kariştirmişlar. Sen bi ilk bölümleri izle haftasonu ben de bakarım.

fatih neyin nesi ya ? :) neyse yerli dizi tavsiyelerimi unut fırsat bulursan dediğim kore dizisine başlayalım @Çiğdem- in seveceğinide sanıyorum konu fantastik :)
Aaa vlla amerikan dizilerinden şuan hayır yok diğer ülkere yine açılmak iyi fikir gibi :F

Black gibi güzelse izlenebilir o Kore diziside ilk bölümlere bakalım karar verirsek izleriz o sürece kadar 2.bölüme geçme pancar motoru @destere bey :A :A :A

Hafta sonu bakarım ancak :X
Aaa baktımda konu yine benzer gibi yabancılık çekmeyiz sanırım :A :A :A @destere

Bir goblin olan Kim Shin (Gong Yoo) ölümsüz hayatını sonlandırmak için insan bir geline ihtiyacı vardır. Bir gün, amnezyadan (hafıza kaybı) muzdarip olan bir ölüm meleği (Lee Dong-Wook) ile tanışır ve birlikte yaşamaya başlar. Onlar birlikte ölmüş insanları bu dünyayı terk ederken uğurlarlar.

Aaa baktımda konu yine benzer gibi yabancılık çekmeyiz sanırım :A :A :A @destere

Bir goblin olan Kim Shin (Gong Yoo) ölümsüz hayatını sonlandırmak için insan bir geline ihtiyacı vardır. Bir gün, amnezyadan (hafıza kaybı) muzdarip olan bir ölüm meleği (Lee Dong-Wook) ile tanışır ve birlikte yaşamaya başlar. Onlar birlikte ölmüş insanları bu dünyayı terk ederken uğurlarlar.
Korelilerin fantastik hikayeleri demek böyle oluyor:X

Aaa vlla amerikan dizilerinden şuan hayır yok diğer ülkere yine açılmak iyi fikir gibi :F

Black gibi güzelse izlenebilir o Kore diziside ilk bölümlere bakalım karar verirsek izleriz o sürece kadar 2.bölüme geçme pancar motoru @destere bey :A :A :A
Korelilerin fantastik hikayeleri demek böyle oluyor:X
bu gece ilk bölümünü izlerim ağırdan alıp bir gün sizi beklerim başlamazsanız ve birde dizi güzelse hızlanırım :)

yalnız dizi konusunu açman lazım hogatha :)