AvM'de de KADIN'ın reklamını yaptırtayım MF proje kordinötürüyüm nasılsa @keremMedyapım ortak mı oluyor yoksa sever öyle şeyleri.![]()
AvM'de de KADIN'ın reklamını yaptırtayım MF proje kordinötürüyüm nasılsa @keremMedyapım ortak mı oluyor yoksa sever öyle şeyleri.![]()
Bölüm nasıl gidiyor ya. Şuan izleyebilseydim keşke
Kısaca şirin delik arıyor diyelimBölüm nasıl gidiyor ya. Şuan izleyebilseydim keşke![]()
Yemek yerken aklıma geldi. Sarp neden korkuyorBu Alp'in korkusu bence @xBUGRAx @sokak sanati @kerem
Şimdi denize düştüğünde tacizci olarak gazetelere yansımıştı(hala kayıtlara ölü olarak geçmediyse aranıyordur) Kanunda, tacizcilerin olay ne zaman yaşanırsa yaşansın 18den küçükse suç işlemiş sayılır. Zaman aşımı olmaz yaniŞirini taciz etmekle suçlanacağindan korktugu için saklanıyor olabilir. Karısı ve pederi beynini yıkamiş bu salağin
Bu yuzden hapse girmekten korkuyor olabilir.
Bahar evi bastiğinda Şirin anasına ben küçüktüm diyip duruyordu yineBende öyle bi tahmin yaptım. İsmini değiştirmiş yurt dışına kaçmış. Ben katil olduğunu falan düşünmüştüm.![]()
Ceylan gözlü Ceydo"sh"uma taciz tecavüz yapmaz inş
Bahar evi bastiğinda Şirin anasına ben küçüktüm diyip duruyordu yineBurdan yürüeceklerdir muhetemelen
![]()
Ceylan gözlü Ceydo"sh"uma taciz tecavüz yapmaz inş![]()
2 bölümdür 2 gözlü yaşlı ondan dedimBahar ile çocukları nasıl kıvırcaklar acaba?
Ceydoş öyle pasif isim mi hayatta tacize gelmez![]()
Arif'i de kötü sanmıştım ilk bölümsonu ama şaşirttilar. Umarım bu adam için de şaşirttirlarTipi öyle ama Bahar'a yardım edecek sanırım çok kötü biri değil.![]()