Anne daha fazla etkilenecek görürsünüz ayollDoğmamiş oğlana don biçmeBak bunu bile bilmiyorsun. Anne filan olmaz senden
![]()
Anne daha fazla etkilenecek görürsünüz ayollDoğmamiş oğlana don biçmeBak bunu bile bilmiyorsun. Anne filan olmaz senden
![]()
Kenan'ı da kadınlar izleyecek zatenKenanım geliyor sizi düşürüp 2.sıraya Eşkiyayı alacak![]()
![]()
![]()
Zaten EDHO'nun sezon başında 10 reytingini 8e düürdük. Verdiği arayla edhonun kadın kitlesini KADIN'a çektikKenan'ı da kadınlar izleyecek zaten
Hayaller vs. Hayatlar![]()
Zaten EDHO'nun sezon başında 10 reytingini 8e düürdük. Verdiği arayla edhonun kadın kitlesini KADIN'a çektikKenan da edho'dan çeker kadınları. Olan seni racinin dizisine olcak Çiğdem-
![]()
Aaa 1 dakıka şimdi Kenanın karşısındamı yer alacaksın @ForumdashKenan'ı da kadınlar izleyecek zaten
Hayaller vs. Hayatlar![]()
@Yiğitt de Nazım gibi bir Avukat. 13 Mart, 20 Mart derken oyalıyor sizi. Bu hafta da 27 mart derse şaşırmam artık.
Hayır edho izlemiyon mu sen
@Yiğitt de Nazım gibi bir Avukat. 13 Mart, 20 Mart derken oyalıyor sizi. Bu hafta da 27 mart derse şaşırmam artık.Dizi 2019'a yetişirse şerefine ilk 10 dakikasına bakarım artık, dayanabilirsem tabii
@Forumdash
Aaa o değil Kadın Kenan şavasında kimi tutuyorsunHayır edho izlemiyon mu senOnu diyorum. Raci daha daha düşecek
![]()
Kime demiştim bugun ben hatırlamıyorum ama ben yeri ve milli bir yapımcıyım
Bu da soru mu? Tab2 Kadın'ı tutuyor @Forumdash
Ağaç değil fidanım der yine kendini küçültür buBu da soru mu? Tab2 Kadın'ı tutuyor @Forumdash
Ağaç olacaksın yakında. Ben çok bekletmem seni. Söz hergün sulamaya gelirim. @Çiğdem-![]()
Kesin büyüme yetisini kaybetmiş yaşlı bir fidandır o.Ağaç değil fidanım der yine kendini küçültür bu@Çiğdem-
Herşey beklenirKesin büyüme yetisini kaybetmiş yaşlı bir fidandır o.![]()
Ağaç değil fidanım der yine kendini küçültür bu@Çiğdem-
Hahhaa Aaa @Forumdash iyi demiş evet ağaç den mez ona centilmen ol fidan denirKesin büyüme yetisini kaybetmiş yaşlı bir fidandır o.![]()
Gerçekleri yüzüne vurmamak hangi ara centilmenlik oldu?Hahhaa Aaa @Forumdash iyi demiş evet ağaç den mez ona centilmen ol fidan denir
![]()
![]()
Bu arada venfaat için Kenanı bile yemeye çalısıyor@Forumdash
Kadınların centilmenlik anlayışı öyleGerçekleri yüzüne vurmamak hangi ara centilmenlik oldu?![]()
O değil de sarpın ikizi filan değilmiş Alp
Medyapım'a güveniyorum. ArBah illaki olacak. Tam o anda da Sarp gelecek bence.O değil de sarpın ikizi filan değilmiş AlpArBah olmıcak sanırım
En kötü ihitmalle Bahar ölür
![]()
Öyle olacak. Selvi Boylum Al Yazmalım gibi olacak. Seyirciye sordurtcaz. Sevgi nedir?Medyapım'a güveniyorum. ArBah illaki olacak. Tam o anda da Sarp gelecek bence.![]()