Iyyy hatırlatma bile boyu 2 metreye yakın bir erkek peruğunu da yeni takmıştı gördümKorkutucu deep web videoları geldi aklımaSana yürüyen oldu mu hiç
Iyyy hatırlatma bile boyu 2 metreye yakın bir erkek peruğunu da yeni takmıştı gördümKorkutucu deep web videoları geldi aklımaSana yürüyen oldu mu hiç
Ben başladiği günden beridir izliyorumSenin deli gibi Kadın dizini takip ettiğini bilmiyordumyorumlaşırız o zaman
Fazla merak iyi değildir yabu lezbiyenlerin kadınlara yürüdüğünü, travestilerinde erkeklere hiştt naber yakışıklım demelerini kayıt aldım
Güzel çocuk benim olsun diye düşünmüştür, haksız mıIyyy hatırlatma bile boyu 2 metreye yakın bir erkek peruğunu da yeni takmıştı gördümgeldi yanağımı sıktı ohaa diye bağırdım
Yayından 1 gün sonra düşüyor benim ekranımaBen başladiği günden beridir izliyorumBuralar dudluk oldugu için pek aktif değilim. Yorumlaşiriz diyoruz ama o gün kimsenin esamesi yok forumda
Ohaa deyince ben birden hırkasını önüne çekiştirdi g*tünü sallaya sallaya gittiGüzel çocuk benim olsun diye düşünmüştür, haksız mı
Sen öyle dedikten sonra ne yaptı
Enis'cim belalın oldum demiştir bence
Yurtdışında fox yok biliyorsun, geçen gün netten canlı izleyeyim dedim dondu.. Çare yok :/Ben başladiği günden beridir izliyorumBuralar dudluk oldugu için pek aktif değilim. Yorumlaşiriz diyoruz ama o gün kimsenin esamesi yok forumda
Çarşamba ben Karadenize gidiyorumYayından 1 gün sonra düşüyor benim ekranımaÇarşamba gelirim yorumlaşmaya
Ohaa deyince ben birden hırkasını önüne çekiştirdi g*tünü sallaya sallaya gitti
Yok sana bişey demedim zatenYurtdışında fox yok biliyorsun, geçen gün netten canlı izleyeyim dedim dondu.. Çare yok :/
Neleri kaybettiğini göstermek istemiştirYayından 1 gün sonra düşüyor benim ekranımaÇarşamba gelirim yorumlaşmaya
Ohaa deyince ben birden hırkasını önüne çekiştirdi g*tünü sallaya sallaya gitti
ayy hoşt derdin önce karşilik olarak
Çok pişmanım yarın gidip aynı yerde yerlere gül serip gel travestim seni bekliyorum yazacağımNeleri kaybettiğini göstermek istemiştirPişman olmadın mı
Aaa ben o kadar saygımı bozmuyorum karşımdaki köpek değil yaayy hoşt derdin önce karşilik olarak
Ilerde sevgiline gösterecem bu mesajıÇok pişmanım yarın gidip aynı yerde yerlere gül serip gel travestim seni bekliyorum yazacağımEminim başka travestiler de atlar
Aaa ben o kadar saygımı bozmuyorum karşımdaki köpek değil yaniye hoştlayayım
O pembeleşiyor o anlardaÇok pişmanım yarın gidip aynı yerde yerlere gül serip gel travestim seni bekliyorum yazacağımEminim başka travestiler de atlar
Aaa ben o kadar saygımı bozmuyorum karşımdaki köpek değil yaniye hoştlayayım
Ama sevgilimi ben kimseye göstermeyecemIlerde sevgiline gösterecem bu mesajı
Demek ki oltayı atıyorsun o da tutuyorO pembeleşiyor o anlarda
Sidikli mi 😱 Her faruk dediğinde derim artıkAma sevgilimi ben kimseye göstermeyecem
Bu arada cidden travestiler azgın Taksimde dolaşırken insanı çarparlar bir bakmışsın travtestiyle aynı yatakdasın
Demek ki oltayı atıyorsun o da tutuyor
Bu lafı sürekli söyleme de tesiri kaçmasın
Bu lafı sürekli söyleme de tesiri kaçmasınArada çıtlat kulağına hemen seninle uğraşmayı keser
Gözleri devirdiği an dedim geleceğin Şirin kızıÇocuklar dağıldı.Nisan'da maalesef Şirin geni var o tepki neydi.
Gidip Şirin'in odasında saldırması lazımdı Bahar'ın böyle gidemez sessizce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?