Iyyy hatırlatma bile boyu 2 metreye yakın bir erkek peruğunu da yeni takmıştı gördümKorkutucu deep web videoları geldi aklımaSana yürüyen oldu mu hiç
![]()
Iyyy hatırlatma bile boyu 2 metreye yakın bir erkek peruğunu da yeni takmıştı gördümKorkutucu deep web videoları geldi aklımaSana yürüyen oldu mu hiç
![]()
Ben başladiği günden beridir izliyorumSenin deli gibi Kadın dizini takip ettiğini bilmiyordumyorumlaşırız o zaman
Fazla merak iyi değildir yabu lezbiyenlerin kadınlara yürüdüğünü, travestilerinde erkeklere hiştt naber yakışıklım demelerini kayıt aldım
![]()
Güzel çocuk benim olsun diye düşünmüştür, haksız mıIyyy hatırlatma bile boyu 2 metreye yakın bir erkek peruğunu da yeni takmıştı gördümgeldi yanağımı sıktı ohaa diye bağırdım
![]()
Yayından 1 gün sonra düşüyor benim ekranımaBen başladiği günden beridir izliyorumBuralar dudluk oldugu için pek aktif değilim. Yorumlaşiriz diyoruz ama o gün kimsenin esamesi yok forumda
![]()
Ohaa deyince ben birden hırkasını önüne çekiştirdi g*tünü sallaya sallaya gittiGüzel çocuk benim olsun diye düşünmüştür, haksız mı
Sen öyle dedikten sonra ne yaptı
Enis'cim belalın oldum demiştir bence![]()
Yurtdışında fox yok biliyorsun, geçen gün netten canlı izleyeyim dedim dondu.. Çare yok :/Ben başladiği günden beridir izliyorumBuralar dudluk oldugu için pek aktif değilim. Yorumlaşiriz diyoruz ama o gün kimsenin esamesi yok forumda
![]()
Çarşamba ben Karadenize gidiyorumYayından 1 gün sonra düşüyor benim ekranıma![]()
Çarşamba gelirim yorumlaşmaya
Ohaa deyince ben birden hırkasını önüne çekiştirdi g*tünü sallaya sallaya gitti![]()
![]()
Yok sana bişey demedim zatenYurtdışında fox yok biliyorsun, geçen gün netten canlı izleyeyim dedim dondu.. Çare yok :/
Neleri kaybettiğini göstermek istemiştirYayından 1 gün sonra düşüyor benim ekranıma![]()
Çarşamba gelirim yorumlaşmaya
Ohaa deyince ben birden hırkasını önüne çekiştirdi g*tünü sallaya sallaya gitti![]()
![]()
ayy hoşt derdin önce karşilik olarak
Çok pişmanım yarın gidip aynı yerde yerlere gül serip gel travestim seni bekliyorum yazacağımNeleri kaybettiğini göstermek istemiştirPişman olmadın mı
![]()
Aaa ben o kadar saygımı bozmuyorum karşımdaki köpek değil yaayy hoşt derdin önce karşilik olarak![]()
Ilerde sevgiline gösterecem bu mesajıÇok pişmanım yarın gidip aynı yerde yerlere gül serip gel travestim seni bekliyorum yazacağım![]()
Eminim başka travestiler de atlar
![]()
Aaa ben o kadar saygımı bozmuyorum karşımdaki köpek değil yaniye hoştlayayım
![]()
O pembeleşiyor o anlardaÇok pişmanım yarın gidip aynı yerde yerlere gül serip gel travestim seni bekliyorum yazacağım![]()
Eminim başka travestiler de atlar
![]()
Aaa ben o kadar saygımı bozmuyorum karşımdaki köpek değil yaniye hoştlayayım
![]()
Ama sevgilimi ben kimseye göstermeyecemIlerde sevgiline gösterecem bu mesajı![]()
Demek ki oltayı atıyorsun o da tutuyorO pembeleşiyor o anlarda![]()
Sidikli mi 😱 Her faruk dediğinde derim artıkAma sevgilimi ben kimseye göstermeyecem![]()
Bu arada cidden travestiler azgın Taksimde dolaşırken insanı çarparlar bir bakmışsın travtestiyle aynı yatakdasın![]()
Demek ki oltayı atıyorsun o da tutuyor![]()
![]()
Bu lafı sürekli söyleme de tesiri kaçmasın
Bu lafı sürekli söyleme de tesiri kaçmasınArada çıtlat kulağına hemen seninle uğraşmayı keser
![]()
![]()
Gözleri devirdiği an dedim geleceğin Şirin kızıÇocuklar dağıldı.Nisan'da maalesef Şirin geni var o tepki neydi.
Gidip Şirin'in odasında saldırması lazımdı Bahar'ın böyle gidemez sessizce.![]()