Son sahnede Hatice'nin repliği ve rolü harika değil mi yaa
Son sahnede Hatice'nin repliği ve rolü harika değil mi yaaSanki içinden kötülük fişkiracak gibi@xBUGRAx
Dün akşam izledim bende. Çok etkili bi bölüm olacak. Hatice artık benim için dizinin en kötü karakteri.😡
Hatice Şirin'in avukatlığına devam ederse 2023'ye kadar uyumayabilir.Şirin'in birinden alması lazım bu genleri.
Koca yürrekli Enver dayı
3 saat önce gördüm foxun sitesinde valla süperdi
Hatice Şirin'in tarafını tutmaya devam ederse pes derim artık. Sarp olayını da hala anlamış değilim. Bakalım nolcak3 saat önce gördüm foxun sitesinde valla süperdivurrr vurr tokadı hatice teyzemm
Hatice onun tarafında durmazsa deli kız daha da delirirHatice Şirin'in tarafını tutmaya devam ederse pes derim artık. Sarp olayını da hala anlamış değilim. Bakalım nolcak
Türk dizilerinde bu kız kadar psikopat bir karakter görmedimHatice onun tarafında durmazsa deli kız daha da delirirtımarhaneye kapatmak lazım öncesonra karşı safta yer alabilir Hatice
Biz derken? Seyirci olarak mı yoksa Şirinci misin😱
Sen Tarlabaşını çok sevdiysen sana bir video atayım kendim çektim , bu kıyağıda kimseye yapmam bilmiş olTürk dizilerinde bu kız kadar psikopat bir karakter görmedimKendi kendine mesaj atıp mutlu olacak kadar mı delirdiSonunu merak ediyorum gerçekten
Hatice de uyandı artık. Bahar evde dahada kalacak gibi, nedense tarlabaşına dönsün istiyorumBerşan, Ceyda ve Arif'li sahneler daha güzel oluyor
Yok be o Baharcı tokat atmak için can atıyorBiz derken? Seyirci olarak mı yoksa Şirinci misin😱
Önce Enver sonra Hatice tokat attı, biz niye atmayalımBiz derken? Seyirci olarak mı yoksa Şirinci misin😱
Istersen at, merak ettim diyelimSen Tarlabaşını çok sevdiysen sana bir video atayım kendim çektim , bu kıyağıda kimseye yapmam bilmiş ol
Yok be o Baharcı tokat atmak için can atıyor
Bi an Şirinci gibi konuştun sandımÖnce Enver sonra Hatice tokat attı, biz niye atmayalımŞirinci mi, allah korusun
Bahar tokat attı sayılır aslında geçen bölümdeSen Tarlabaşını çok sevdiysen sana bir video atayım kendim çektim , bu kıyağıda kimseye yapmam bilmiş ol
Yok be o Baharcı tokat atmak için can atıyor
Şirinci biri varsa tekme tokat dalarım. Şirin'den de şizofrendir onlarBi an Şirinci gibi konuştun sandım
Bahar tokat attı sayılır aslında geçen bölümdeDuvara yapiştirmişti
Senin deli gibi Kadın dizini takip ettiğini bilmiyordumBi an Şirinci gibi konuştun sandım
Bahar tokat attı sayılır aslında geçen bölümdeDuvara yapiştirmişti
Fazla merak iyi değildir yaÖnce Enver sonra Hatice tokat attı, biz niye atmayalımŞirinci mi, allah korusun
Istersen at, merak ettim diyelim
Kendimi çok özel biri gibi hissetim teşekkürler
Korkutucu deep web videoları geldi aklımaSenin deli gibi Kadın dizini takip ettiğini bilmiyordumyorumlaşırız o zaman
Fazla merak iyi değildir yabu lezbiyenlerin kadınlara yürüdüğünü, travestilerinde erkeklere hiştt naber yakışıklım demelerini kayıt aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?