NOW Kadın - Dizi Yorumları

Hatice'yide Şirin'ide böyle boğasım var. Ne manyak bunlar yaa.:T:

Son sahnede Hatice'nin repliği ve rolü harika değil mi yaa :F:F Sanki içinden kötülük fişkiracak gibi :F @xBUGRAx
Dün akşam izledim bende. Çok etkili bi bölüm olacak. Hatice artık benim için dizinin en kötü karakteri.😡
Şirin'in birinden alması lazım bu genleri. :A
Hatice Şirin'in avukatlığına devam ederse 2023'ye kadar uyumayabilir. :A

Hatice onun tarafında durmazsa deli kız daha da delirir :A tımarhaneye kapatmak lazım önce :A sonra karşı safta yer alabilir Hatice :A
Türk dizilerinde bu kız kadar psikopat bir karakter görmedim:A Kendi kendine mesaj atıp mutlu olacak kadar mı delirdi :A Sonunu merak ediyorum gerçekten :A
Hatice de uyandı artık. Bahar evde dahada kalacak gibi, nedense tarlabaşına dönsün istiyorum :A Berşan, Ceyda ve Arif'li sahneler daha güzel oluyor :Z

Türk dizilerinde bu kız kadar psikopat bir karakter görmedim:A Kendi kendine mesaj atıp mutlu olacak kadar mı delirdi :A Sonunu merak ediyorum gerçekten :A
Hatice de uyandı artık. Bahar evde dahada kalacak gibi, nedense tarlabaşına dönsün istiyorum :A Berşan, Ceyda ve Arif'li sahneler daha güzel oluyor :Z
Sen Tarlabaşını çok sevdiysen sana bir video atayım kendim çektim , bu kıyağıda kimseye yapmam bilmiş ol :A :A

Biz derken? Seyirci olarak mı yoksa Şirinci misin😱
Yok be o Baharcı tokat atmak için can atıyor :A

Biz derken? Seyirci olarak mı yoksa Şirinci misin😱
Önce Enver sonra Hatice tokat attı, biz niye atmayalım :A Şirinci mi, allah korusun :A

Sen Tarlabaşını çok sevdiysen sana bir video atayım kendim çektim , bu kıyağıda kimseye yapmam bilmiş ol :A :A

Yok be o Baharcı tokat atmak için can atıyor :A
Istersen at, merak ettim diyelim :A
Kendimi çok özel biri gibi hissetim teşekkürler :A:bhr:

Bi an Şirinci gibi konuştun sandım :X

Bahar tokat attı sayılır aslında geçen bölümde:X Duvara yapiştirmişti :A
Senin deli gibi Kadın dizini takip ettiğini bilmiyordum :A yorumlaşırız o zaman :A

Önce Enver sonra Hatice tokat attı, biz niye atmayalım :A Şirinci mi, allah korusun :A

Istersen at, merak ettim diyelim :A
Kendimi çok özel biri gibi hissetim teşekkürler :A:bhr:
Fazla merak iyi değildir ya :A bu lezbiyenlerin kadınlara yürüdüğünü, travestilerinde erkeklere hiştt naber yakışıklım demelerini kayıt aldım :F

Senin deli gibi Kadın dizini takip ettiğini bilmiyordum :A yorumlaşırız o zaman :A

Fazla merak iyi değildir ya :A bu lezbiyenlerin kadınlara yürüdüğünü, travestilerinde erkeklere hiştt naber yakışıklım demelerini kayıt aldım :F
Korkutucu deep web videoları geldi aklıma :A Sana yürüyen oldu mu hiç :A