'Kaçak' Dizisinin Setini Bastılar!

Çok geçmiş olsun, ne desem bilemiyorum. Türkiye'nin de nereye gittiği konusunda herhangi bir fikrim yok, yazık...

Diyorki isidciler bizi dövmeye kalktı ama biz dovduk))) haber deki isid kısmını çıkarıp basta dediğim gibi iki serseri ile çalışanlar arasındaki kavga iste. İsidcileri Amerika dovemiyor kaçak'çılar mi dovecek)))
Olayın iç yüzünü şimdi öğrendim setten birisi mahalleden birisini dövüyor, bütün mahallelide toplanıp oyuncuları set çalışanlarını dövüyor. :)

Olayın iç yüzünü şimdi öğrendim setten birisi mahalleden birisini dövüyor, bütün mahallelide toplanıp oyuncuları set çalışanlarını dövüyor. :)
Klasik set olayı sanırım dövülen adam milleti gaza getirmek için isid yalanını atmış))) neyse tüm dovulenelere geçmiş olsun asil geçmiş olan da bu hikayeye inanıp gaza gelen arkadaşlara)))

Klasik set olayı sanırım dövülen adam milleti gaza getirmek için isid yalanını atmış))) neyse tüm dovulenelere geçmiş olsun asil geçmiş olan da bu hikayeye inanıp gaza gelen arkadaşlara)))
B3oe5y0CYAE0-KO.jpg:large

Adam fazla dizi çekmiş herşeyin kurgu olduğunu sanıyor))) utanmasa polis bizi dövdü diyecek)) be ne zaman polisle isim olsa en az bir iki saat ugrastirir ve hic bir şey yapmaz))) türk polisi bu Türkiye de eline gücü geçiren kendini kral zanrdiyor iste)))

propagadanda yapmış bu tür şeylere hiç gerek yok ulan bu oyuncuların hepsi mi böyle ya içlerinde gerçek sağlam adam gibi adamlar çok az gerçekten çok çok az
utanmasa harbiden polisler bizi dövdü diyecek