Hesap ne kadar doğru haber ne kadar doğru yakında çıkar isid yok basmismis))) yok daha neler bir kaç serseri ile tartışmışlardır bunu haber yapak demişler))))Uydurma değil ya. Az önce Kartal Çidamlı'nın mesajını paylaştım.
Hesap ne kadar doğru haber ne kadar doğru yakında çıkar isid yok basmismis))) yok daha neler bir kaç serseri ile tartışmışlardır bunu haber yapak demişler))))Uydurma değil ya. Az önce Kartal Çidamlı'nın mesajını paylaştım.
Kartal Çidamlı'nın hesabı gerçek, bende ordan yola çıkarak ulaştım habere.Hesap ne kadar doğru haber ne kadar doğru yakında çıkar isid yok basmismis))) yok daha neler bir kaç serseri ile tartışmışlardır bunu haber yapak demişler))))
Vallahi bana hic ama hic inandırıcı gelmesi tipik senaryo karesi gibi duruyor. Yakında anlaşılır. O kadar kameranın olduğu yerde cep telefonun olduğu ortamda bir kaç video görürüz sanırım)))Kartal Çidamlı'nın hesabı gerçek, bende ordan yola çıkarak ulaştım habere.
Kartal Bey'in Süreç Film'le sürekli çalışan birisi olduğunu hatırlatmama gerek yok herhalde.
En iyi aksiyonlu dizi mi yok artık aksiyon eşittir Kurtlar Vadisi Pusu kaçakta kuru aksiyondan başka birşey yokKacak dizisi su an tv-de olan en iyi aksiyonlu dizi,kisa ve net!
her bolum daha cok begeniyorum bu diziyi
ekibe gecmis olsun
Sizde @Çiğdem- ile atv de yayınlanan her diziyi izliyorsunuzKacak dizisi su an tv-de olan en iyi aksiyonlu dizi,kisa ve net!
ekibe gecmis olsun
bende seviyorumda kaçak ın aksiyon sahneleri felaketKacak dizisi su an tv-de olan en iyi aksiyonlu dizi,kisa ve net!
ekibe gecmis olsun
hahahha cnm vadi kanal d geçmediği dönemde son 2 yıldır sadece atv dizileri izliyordumSizde @Çiğdem- ile atv de yayınlanan her diziyi izliyorsunuz![]()
Benim Kanal D'de de 3 dizim var. Kurtlar Vadisi, Şeref Meselesi ve Galip Derviş.hahahha cnm vadi kanal d geçmediği dönemde son 2 yıldır sadece atv dizileri izliyordum
pazartesi karadayı salı kaçak çarşamba kara apra aşk bu üç diziyide @sürgünüm ve
@gizem ak ta izliyorlar perşembe günüde kurtlar vadisi pusu cuma yok yanı haftanın 4 günü 2 yıldır atv izliyordum sadece ama vadi kanal d geçmesiyle çok uzun aradan sonra farklı bir kanal izliyorum ve malesef büyük tehrike bekliyor beni vadi dışındakı bütün dizilerim bu sezon kesin olarak bitiyor atvde hiç izlicemiz dizide kalmıcak kına yak sende![]()
Ne alakası var, ismi araya karışmış sadece, olur o kadar.![]()
burada suçlu olan kaçak ekibidir o tehditi dikkate alıcakalrdı oyuncuların başına birşey gelseydi kaçak ekibi bunun sorumluluğunu nasıl alıcaktı necati beyden sonra gürkan beyde büyük tehrike atlatmış geçmiş olsun 🙁🙁🙁Izliyosan ndn bilmiyosun ben izlemedigim halde @Çiğdem- forumda kutlama yaptığı icin biliyorum![]()
Yav yazıyı eski konumdan kopyaladım onumu yazıcam 2 saat.burada suçlu olan kaçak ekibidir o tehditi dikkate alıcakalrdı oyuncuların başına birşey gelseydi kaçak ekibi bunun sorumluluğunu nasıl alıcaktı necati beyden sonra gürkan beyde büyük tehrike atlatmış geçmiş olsun 🙁🙁🙁
@sürgünüm ayoll sende herkesin adını koymuşsun özlem yılmazın bile ama haluk bilgineri koymamışsın![]()
haluk bilginer sana dava açsında gör cnm beni adam yerine koymuyor diyeYav yazıyı eski konumdan kopyaladım onumu yazıcam 2 saat.![]()
Baba-kız yakıştılar ama diziye.haluk bilginer sana dava açsında gör cnm beni adam yerine koymuyor diye![]()
kızı hiç yakışmadı cnm nurgul gibi birşey ayolll babası herşeyi yapıyor kız için kız hala babasına bilmiyorum etmiyorum tavır edip duruyor aynı şeyi ertanada yapıyor sinir oluyorumBaba-kız yakıştılar ama diziye.![]()
Güzel kızlara tahammülün yok.kızı hiç yakışmadı cnm nurgul gibi birşey ayolll babası herşeyi yapıyor kız için kız hala babasına bilmiyorum etmiyorum tavır edip duruyor aynı şeyi ertanada yapıyor sinir oluyorum
ertan zaten bastı tekmeyi buna çokta iyi yaptı![]()
yalnız cnm karra aşk karadayıyı bitirmiş bu seferde kaçaktan kopya çekmeye başlamış kaçağın kötü adamı ertan tulayı terk ediyor ve kara para aşkın kötü adamı fatihte nuluferi terk ediyor tesadüfmü dersin acabaGüzel kızlara tahammülün yok.![]()
de get.yalnız cnm karra aşk karadayıyı bitirmiş bu seferde kaçaktan kopya çekmeye başlamış kaçağın kötü adamı ertan tulayı terk ediyor ve kara para aşkın kötü adamı fatihte nuluferi terk ediyor tesadüfmü dersin acabaterk etme sebepleri bile aynı tulayda nuluferde seni tamamen tanımıyorum bilmediğim çok şey var diye şikayet ediyorlar ve ertanla fatihte sana zarar veriyorum diye terk ediyorlar
![]()