Kaçak Dizisinin Günü Belli Oldu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çok iyi sonuçlar alacağını düşünmüyorum malesef.

Geçmiş olsun diziye. Emeği geçenlerin emeklerine sağlık. :)
Güldürdün. .:D Ben o kadar da umutsuz değilim ama tabii günü doğru seçim mi bilemiyorum. Erkek dizisi olacak zaten ve maçlar da pazar günü oynandığı için tutmama ihtimali de var tabii. :)

Iyi oranlar alir belki ama benim acimdan cok kötü bir gün. Izleme ihtimalim sifir. :(

Doğru yaa diziyi Süreç Film çekiyor. Diziye Se-Le-Na muamelesi yapmişlar :X Pazar pek bişey yok işleri iyi gider ama atv'den Uçurum gibi diziler bekliyorum:( KVp - Tatar şimdide bu :( olmuyor Atv olmuyor:bağır:

Hee bütün Türkiye Acun'u izliyordu zaten.
Bütün Türkiye Acun'u izliyor diye bir şey söylemedim. Yorumumu dikkatli okursan eğer . Acun var dedim pek bir şansı yok dedim . Hiç şansıda yok demedim, her şey izleyicinin görüşüne bağlı elbet . Ayrıca evet Acun var ve Pazar günü zirvede olacak benim tahminmce . Ben Kaçağın ve ya Pazar günü yayınlanacak herhangi bir dizinin zirvede olacağını düşünmüyorum .

Bütün Türkiye Acun'u izliyor diye bir şey söylemedim. Yorumumu dikkatli okursan eğer . Acun var dedim pek bir şansı yok dedim . Hiç şansıda yok demedim, her şey izleyicinin görüşüne bağlı elbet . Ayrıca evet Acun var ve Pazar günü zirvede olacak benim tahminmce . Ben Kaçağın ve ya Pazar günü yayınlanacak herhangi bir dizinin zirvede olacağını düşünmüyorum .
Bir dizinin tutması için zirvede olması gerekmiyor. Daha ilk bölüm yayınlanmadı önce bir alacağı reytingleri görelim ona göre tutp tutmayacağını dair yorumlar yaparız. Neye dayanarak tutmaz diyorsunz?