Güldürdün. .Geçmiş olsun diziye. Emeği geçenlerin emeklerine sağlık.![]()
cumartesi senin için boş olabilri ama acun+şefkat tepe+as+fatih harbiye+lale devriCumartesi de boştu keşke cumartesi olsaydı.![]()
Kanal hafta sonuna koymuşen fazla 6-7 bölüm dayanır ve bitirilir
![]()
boş muCumartesi de boştu keşke cumartesi olsaydı.![]()
Yok atv nin cumartesisi boştu.boş mugüldürdün
saymaya gerek yok heralde rakipleri
Hee bütün Türkiye Acun'u izliyordu zaten.Bence bu dizi tutmayacak . Hem acun var pek bi şansı da yok.
Bütün Türkiye Acun'u izliyor diye bir şey söylemedim. Yorumumu dikkatli okursan eğer . Acun var dedim pek bir şansı yok dedim . Hiç şansıda yok demedim, her şey izleyicinin görüşüne bağlı elbet . Ayrıca evet Acun var ve Pazar günü zirvede olacak benim tahminmce . Ben Kaçağın ve ya Pazar günü yayınlanacak herhangi bir dizinin zirvede olacağını düşünmüyorum .Hee bütün Türkiye Acun'u izliyordu zaten.
Bir dizinin tutması için zirvede olması gerekmiyor. Daha ilk bölüm yayınlanmadı önce bir alacağı reytingleri görelim ona göre tutp tutmayacağını dair yorumlar yaparız. Neye dayanarak tutmaz diyorsunz?Bütün Türkiye Acun'u izliyor diye bir şey söylemedim. Yorumumu dikkatli okursan eğer . Acun var dedim pek bir şansı yok dedim . Hiç şansıda yok demedim, her şey izleyicinin görüşüne bağlı elbet . Ayrıca evet Acun var ve Pazar günü zirvede olacak benim tahminmce . Ben Kaçağın ve ya Pazar günü yayınlanacak herhangi bir dizinin zirvede olacağını düşünmüyorum .
senaryo-oyunxular-yapım şirketi-günü ????Bir dizinin tutması için zirvede olması gerekmiyor. Daha ilk bölüm yayınlanmadı önce bir alacağı reytingleri görelim ona göre tutp tutmayacağını dair yorumlar yaparız. Neye dayanarak tutmaz diyorsunz?