Kaçak Dizisinin Günü Belli Oldu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çok iyi sonuçlar alacağını düşünmüyorum malesef.

Geçmiş olsun diziye. Emeği geçenlerin emeklerine sağlık. :)
Güldürdün. .:D Ben o kadar da umutsuz değilim ama tabii günü doğru seçim mi bilemiyorum. Erkek dizisi olacak zaten ve maçlar da pazar günü oynandığı için tutmama ihtimali de var tabii. :)

Iyi oranlar alir belki ama benim acimdan cok kötü bir gün. Izleme ihtimalim sifir. :(

Doğru yaa diziyi Süreç Film çekiyor. Diziye Se-Le-Na muamelesi yapmişlar :X Pazar pek bişey yok işleri iyi gider ama atv'den Uçurum gibi diziler bekliyorum:( KVp - Tatar şimdide bu :( olmuyor Atv olmuyor:bağır:

Hee bütün Türkiye Acun'u izliyordu zaten.
Bütün Türkiye Acun'u izliyor diye bir şey söylemedim. Yorumumu dikkatli okursan eğer . Acun var dedim pek bir şansı yok dedim . Hiç şansıda yok demedim, her şey izleyicinin görüşüne bağlı elbet . Ayrıca evet Acun var ve Pazar günü zirvede olacak benim tahminmce . Ben Kaçağın ve ya Pazar günü yayınlanacak herhangi bir dizinin zirvede olacağını düşünmüyorum .

Bütün Türkiye Acun'u izliyor diye bir şey söylemedim. Yorumumu dikkatli okursan eğer . Acun var dedim pek bir şansı yok dedim . Hiç şansıda yok demedim, her şey izleyicinin görüşüne bağlı elbet . Ayrıca evet Acun var ve Pazar günü zirvede olacak benim tahminmce . Ben Kaçağın ve ya Pazar günü yayınlanacak herhangi bir dizinin zirvede olacağını düşünmüyorum .
Bir dizinin tutması için zirvede olması gerekmiyor. Daha ilk bölüm yayınlanmadı önce bir alacağı reytingleri görelim ona göre tutp tutmayacağını dair yorumlar yaparız. Neye dayanarak tutmaz diyorsunz?

Forum İstatistikleri

Konular
176,650
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919