sen demeden fark etmicektim
Aynen. Müthiş yerde bitti.Serhat ve Ertanin kapismasi çok fenaydi
Bende şimdi atacaktim fragman süper46.Bölüm Fragmanı
Bence Nazminin yaninda baska birileri de vurulmuştur onlari soyluyirlardir Nazmi ölmezNazmi.
Diziden çıkacak olsa haberimiz olurdu zaten.Bence Nazminin yaninda baska birileri de vurulmuştur onlari soyluyirlardir Nazmi ölmez
AynenDiziden çıkacak olsa haberimiz olurdu zaten.
Evet son 2-3 bolum cok guzel hem aksiyonlu hem komik sahnelede var)o sahnede koptum))) hele bomba sakasi))yine çok güzel bir bölümdü
@sürgünüm @gizem ak @Polat Şaşmaz
ayy özellikle serhatların ertanın mezarını açarken tabutu açıp serhatın maskeli olan mankenini gördükleri sahne kaçmaları falan korkudan hahahahahah ayy durduramadım kendimi 10 dakika güldüm galiba annem ne oluyor bile dedi hahaha
zaman zaman düşük reytingte alsak bu dizinin hiçbir bölümünden sıkılmadım ben cnm yanı böyle 2 sezon daha gitse izlerim son dönemde 4 reyting ortalama yakaladık seneye kertenkele dizisinden başka dizi kalmıcak atv kanalının elinde oyüzden kaçak dizisi sezon boyunca 4 reyting ortalamada kalırsa bence 3.sezonuda devam edebilir karadayı ve kpa bu sezon eksin bitiyor çünkü 🙂🙂🙂Evet son 2-3 bolum cok guzel hem aksiyonlu hem komik sahnelede var)o sahnede koptum))) hele bomba sakasi))
Burakin benim hastaligim bulasici demesinede guldum))
Umarim devam eder ve etmeli .Oyuncu kadrosu muthis hikaye baymiyor biraz ab grupunda artsa cok guzel olurzaman zaman düşük reytingte alsak bu dizinin hiçbir bölümünden sıkılmadım ben cnm yanı böyle 2 sezon daha gitse izlerim son dönemde 4 reyting ortalama yakaladık seneye kertenkele dizisinden başka dizi kalmıcak atv kanalının elinde oyüzden kaçak dizisi sezon boyunca 4 reyting ortalamada kalırsa bence 3.sezonuda devam edebilir karadayı ve kpa bu sezon eksin bitiyor çünkü 🙂🙂🙂
Aga Şahingözü öldürdüler her bölümde heyecan tad her türlü ne var ne yok artıyor ya süper adamlarin sezon basinda ki durumuyla simdi ki durumu karsilastirmak bile ayip olur muazzam senaryo efekt aksiyon süper yaKaçak'ı niye izlemiyorsun, Memati döktürüyor şu an.@Maskeli Fedai
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?