ATV Kaçak - Dizi Yorumları

Faysal : Madem gelecektin niye bu kadar geç kaldın?
Ertan: Çünkü sana kırgınım anladın mı, toparlamam zaman aldı. :)

Simdi fragmani izledim.Nazmi sanirim olecek.Umarim fragman yaniltici

bu arada son 2 bolum cok keyifliydi, bol aksiyon bol Ertanli)

yine çok güzel bir bölümdü
@sürgünüm @gizem ak @Polat Şaşmaz
ayy özellikle serhatların ertanın mezarını açarken tabutu açıp serhatın maskeli olan mankenini gördükleri sahne kaçmaları falan korkudan hahahahahah ayy durduramadım kendimi 10 dakika güldüm galiba annem ne oluyor bile dedi hahaha :F:F:F

yine çok güzel bir bölümdü
@sürgünüm @gizem ak @Polat Şaşmaz
ayy özellikle serhatların ertanın mezarını açarken tabutu açıp serhatın maskeli olan mankenini gördükleri sahne kaçmaları falan korkudan hahahahahah ayy durduramadım kendimi 10 dakika güldüm galiba annem ne oluyor bile dedi hahaha :F:F:F
Evet son 2-3 bolum cok guzel hem aksiyonlu hem komik sahnelede var)o sahnede koptum))) hele bomba sakasi))
Burakin benim hastaligim bulasici demesinede guldum))

Evet son 2-3 bolum cok guzel hem aksiyonlu hem komik sahnelede var)o sahnede koptum))) hele bomba sakasi))
Burakin benim hastaligim bulasici demesinede guldum))
zaman zaman düşük reytingte alsak bu dizinin hiçbir bölümünden sıkılmadım ben cnm yanı böyle 2 sezon daha gitse izlerim son dönemde 4 reyting ortalama yakaladık seneye kertenkele dizisinden başka dizi kalmıcak atv kanalının elinde oyüzden kaçak dizisi sezon boyunca 4 reyting ortalamada kalırsa bence 3.sezonuda devam edebilir karadayı ve kpa bu sezon eksin bitiyor çünkü 🙂🙂🙂

zaman zaman düşük reytingte alsak bu dizinin hiçbir bölümünden sıkılmadım ben cnm yanı böyle 2 sezon daha gitse izlerim son dönemde 4 reyting ortalama yakaladık seneye kertenkele dizisinden başka dizi kalmıcak atv kanalının elinde oyüzden kaçak dizisi sezon boyunca 4 reyting ortalamada kalırsa bence 3.sezonuda devam edebilir karadayı ve kpa bu sezon eksin bitiyor çünkü 🙂🙂🙂
Umarim devam eder ve etmeli .Oyuncu kadrosu muthis hikaye baymiyor biraz ab grupunda artsa cok guzel olur

Kaçak'ı niye izlemiyorsun, Memati döktürüyor şu an. :) @Maskeli Fedai
Aga Şahingözü öldürdüler her bölümde heyecan tad her türlü ne var ne yok artıyor ya süper adamlarin sezon basinda ki durumuyla simdi ki durumu karsilastirmak bile ayip olur muazzam senaryo efekt aksiyon süper ya