bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 51,251
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Eskiden cokmu kiloluydun 😱Eskiden böyle başlıklara girmeye bile utanıyordum ama artık rahatça söyleyebilirim.
77
Görünüş olarak aşırı olmasa da rakam olarak evet.Eskiden cokmu kiloluydun 😱
Aa bn seni hep kas yigini @Çiğdem- in deyimiyle parlak cocuk olarak düşünmüştümGörünüş olarak aşırı olmasa da rakam olarak evet.
@LeqeND KiLLeR' e rakip gelmişKendimi reklam yapmakdan hiçç haz etmiyorum ama şöyle bi göstereyim kendimi....
Malesef bu kilolu halim
Bu da şuanki halim
Bencede gitmelisin her zaman herşeyin çözümü vardır ya da birkaç sporla hallet @Yakamoz-Asi
Metin sen kac yasindasin 😱Yaşıma göre kiloluyum.
93-94 arası.
😱 bnde 16 yasindayim sen nasil o kadar kilolusun
Metobolizmam baya yavaş.[emoji20]😱 bnde 16 yasindayim sen nasil o kadar kilolusun
Bu arada aslinda avantaji var lisede herkes seni sayar ve Korkarlar 😉 😉
Spor falan yap valla bana herkes soruyor nasil zayif kaliyorsun diye cok yemek yerim ben elime ne gecerseMetobolizmam baya yavaş.[emoji20]
Ahaha
Sağlıklı Yaşamak için daha da dikkatli olacağım. Teşekkürler. [emoji1]Spor falan yap valla bana herkes soruyor nasil zayif kaliyorsun diye cok yemek yerim ben elime ne gecerse
Valla bak liselerde korkarlar iri yarilardan 😉
Ama fazla zayiflama iri yari olki senden korksunlarSağlıklı Yaşamak için daha da dikkatli olacağım. Teşekkürler. [emoji1]
Boy kaç senin?Tarihi kaçmış. 65'im şuan. Hedef 72.
Kendimi reklam yapmakdan hiçç haz etmiyorum ama şöyle bi göstereyim kendimi....
Malesef bu kilolu halim
Bu da şuanki halim
Bencede gitmelisin her zaman herşeyin çözümü vardır ya da birkaç sporla hallet @Yakamoz-Asi