bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 51,782
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Eskiden cokmu kiloluydun 😱Eskiden böyle başlıklara girmeye bile utanıyordum ama artık rahatça söyleyebilirim.
77
Görünüş olarak aşırı olmasa da rakam olarak evet.Eskiden cokmu kiloluydun 😱
Aa bn seni hep kas yigini @Çiğdem- in deyimiyle parlak cocuk olarak düşünmüştümGörünüş olarak aşırı olmasa da rakam olarak evet.![]()
@LeqeND KiLLeR' e rakip gelmişKendimi reklam yapmakdan hiçç haz etmiyorum ama şöyle bi göstereyim kendimi....
Malesef bu kilolu halim
![]()
Bu da şuanki halim
![]()
Bencede gitmelisin her zaman herşeyin çözümü vardır ya da birkaç sporla hallet @Yakamoz-Asi
Metin sen kac yasindasin 😱Yaşıma göre kiloluyum.
93-94 arası.
😱 bnde 16 yasindayim sen nasil o kadar kilolusun
Metobolizmam baya yavaş.[emoji20]😱 bnde 16 yasindayim sen nasil o kadar kilolusun
Bu arada aslinda avantaji var lisede herkes seni sayar ve Korkarlar 😉 😉
Spor falan yap valla bana herkes soruyor nasil zayif kaliyorsun diye cok yemek yerim ben elime ne gecerseMetobolizmam baya yavaş.[emoji20]
Ahaha![]()
Sağlıklı Yaşamak için daha da dikkatli olacağım. Teşekkürler. [emoji1]Spor falan yap valla bana herkes soruyor nasil zayif kaliyorsun diye cok yemek yerim ben elime ne gecerse
Valla bak liselerde korkarlar iri yarilardan 😉
Ama fazla zayiflama iri yari olki senden korksunlarSağlıklı Yaşamak için daha da dikkatli olacağım. Teşekkürler. [emoji1]
Boy kaç senin?Tarihi kaçmış.65'im şuan.
Hedef 72.
Kendimi reklam yapmakdan hiçç haz etmiyorum ama şöyle bi göstereyim kendimi....
Malesef bu kilolu halim
![]()
Bu da şuanki halim
![]()
Bencede gitmelisin her zaman herşeyin çözümü vardır ya da birkaç sporla hallet @Yakamoz-Asi