YS Kızların Dünyası 2.Sezonuyla 28 Aralık Perşembe Günü Geliyor

onun yüzünden boykot etti harun bende boykotu bitirebilmem için bu diziyi yazdım ama harunu kaçırdı dizi ben dedim kaçarsın diye Benim polisiyeyle
Harun glecek yakında cnm . Yeni yılda okur sanırım senaryonu yeni sayfa açmalısınız

Ara vermesi şaşırttı zaten
Kaç bölüm oldu ki ara veriyor

bu seferki benimde anlayacağım şekilde yazılmış pompy sonunda halkın diziyle yazmayı öğrenmişsin
ahaliyle iletişim kurduğun için reyting rekoru kıracaksındır

konuya baktımda bu doğanın yengesi hikayesi ilgimi çekti böyle bir hikaye @xemrexxx anlatmıştı sanırım temel hikayesi gibi bişeydi

sen 4.bölümü anlıyamadın ama iyi anlamışssın yengesi diye en iyi arkadaşının sevgilisine en iyi arkadaşı için onu yanlız bırakmıyor @destere

Doğanın Platonik aşkı olan Şanş onlaraa oyun oynuyor ve fotoğraflarını çekiyor ondan sonra toplu aldatma oluyor sezon finalinde böylecesine en iyi iki arkadaş doğan ve cevdet düşman oluyor @destere

aslında ben herkesten daha çok anlıyorum sen anlamadım dediğime bakma pompy yani senin senaryolarına artık bağışıklık kazandı bünyem
yalnız bu diğerlerinden çok daha güzel gibi

umarım bomba patlatıp senaryoyu mahfetmezsin

bir bölümünde patlattık oda sezon finalinde oda aşkı için patlattı yılbaşında Cevdet aşkı hilal için yılbaşında bomba patlattı

bir bölümünde patlattık oda sezon finalinde oda aşkı için patlattı yılbaşında Cevdet aşkı hilal için yılbaşında bomba patlattı
aşk içinde olsa bombaya karşıyız havai fişek patlatabilirsin ama

aşk içinde olsa bombaya karşıyız havai fişek patlatabilirsin ama
Senin en iyi arkadaşının öyle bir platonik aşkı olsa senin sevgilin diye yanlız bırakmasa
ama bir anda o kız oyun oynasa ikinize ne yapardınız bu benim korkularım Sınıfta bir kızdan uzak durmaya çalışıyorum sevgilisi var diye umarım yılbaşında benle tüyaba giden kızların başına kötü felaket gelmez örneğin toplu aldatılma oda vardı

@ömer karataş @papuleoo

Evet biliyordum ama ara vermeden devam etseydi keşke
olsun devam edersin artık
Şanş biraz küçük ağadaki karakter gibi opsesif yani takıntılı istediğini elde etmeden durmaz hatta terör estirebilir doğana platonik aşık olan kız @gözlemci

@destere @gözlemci rüyana girip bir kız sınıfın kızlarıyla bir yere gidersen kızların başına felaket gelecek derse korkardım

Son düzenleme:
Ben mi rüyana giriyorum