@DarkLegenD Bağımlısı olucak dizininen azından @DarkLeqend etkilenir
@DarkLegenD etkilenir bu jenerikten @S.G.A.T. Yorumun ne yeni sezon fragmanına
@DarkLegenD Bağımlısı olucak dizininen azından @DarkLeqend etkilenir
@DarkLegenD etkilenir bu jenerikten @S.G.A.T. Yorumun ne yeni sezon fragmanına
onun yüzünden boykot etti harun bende boykotu bitirebilmem için bu diziyi yazdım ama harunu kaçırdı dizi ben dedim kaçarsın diye Benim polisiyeyle@DarkLegenD Bağımlısı olucak dizinin
Harun glecek yakında cnm . Yeni yılda okur sanırım senaryonu yeni sayfa açmalısınızonun yüzünden boykot etti harun bende boykotu bitirebilmem için bu diziyi yazdım ama harunu kaçırdı dizi ben dedim kaçarsın diye Benim polisiyeyle
Kırgın çiçekleri sevmiyormusun o tarzda bir diziPompi'nin dizileri,yorumları vb uzak dursun benden.
Kırgın Çiçek lerin Jeneriğini al mış ama dizisine senin için @pompyPompi'nin dizileri,yorumları vb uzak dursun benden.
4 bölüm olmuştu sınavlardan kaynaklı tek dizi gittimAra vermesi şaşırttı zaten Kaç bölüm oldu ki ara veriyor
bu seferki benimde anlayacağım şekilde yazılmış pompy sonunda halkın diziyle yazmayı öğrenmişsin ahaliyle iletişim kurduğun için reyting rekoru kıracaksındırKanal Yenisuda Pompy Yapımın reyting rekorları kıran dizisi Halkın Polisinin yaratıcısının yaptığı
Kızların dünyası 2.Sezonuyla geliyor
Kızların dünyasında savaş büyüyor Doğana platonik aşık olan kızın tuzağına düşen İki en iyi arkadaş artık dost değil bir birlerinin ezeli düşmanı olmuştur İlayda ailesi tarafından ölümle tehdit edildiği Doğanla aynı evde kalıyordur aynı yatakta yatmalarına rağmen direk uyuyorlar bunun sebebi İlaydanın korkusu ama hiç bir şey olmuyor aralarında
İlayda ve Doğanın süprizi Cevdet ve ilaydanın babası ne yapacak
Bu süpriz nereden öğrenicekler
Doğanın sırrı ne
Doğan ve ilaydanın gizli olan süpriziyle savaş ve düşmanlık şiddetini arttırıyor
Kızların Dünyası 2.Sezonuyla 28 Aralık Perşembe günü bomba gibi geliyor
Yılbaşı özel bölümüyle sezon finali yapan dizi 2.Sezonuyla geliyor
@Çiğdem- @papuleoo @cookies @mrt-06 @XanTier @emree-29 @Sherlock @vadikızı @Dosi @MasacRE @destere @gözlemci @mrt-06
sen 4.bölümü anlıyamadın ama iyi anlamışssın yengesi diye en iyi arkadaşının sevgilisine en iyi arkadaşı için onu yanlız bırakmıyor @desterebu seferki benimde anlayacağım şekilde yazılmış pompy sonunda halkın diziyle yazmayı öğrenmişsin ahaliyle iletişim kurduğun için reyting rekoru kıracaksındır
konuya baktımda bu doğanın yengesi hikayesi ilgimi çekti böyle bir hikaye @xemrexxx anlatmıştı sanırım temel hikayesi gibi bişeydi
aslında ben herkesten daha çok anlıyorum sen anlamadım dediğime bakma pompy yani senin senaryolarına artık bağışıklık kazandı bünyem yalnız bu diğerlerinden çok daha güzel gibisen 4.bölümü anlıyamadın ama iyi anlamışssın yengesi diye en iyi arkadaşının sevgilisine en iyi arkadaşı için onu yanlız bırakmıyor @destere
Doğanın Platonik aşkı olan Şanş onlaraa oyun oynuyor ve fotoğraflarını çekiyor ondan sonra toplu aldatma oluyor sezon finalinde böylecesine en iyi iki arkadaş doğan ve cevdet düşman oluyor @destere
bir bölümünde patlattık oda sezon finalinde oda aşkı için patlattı yılbaşında Cevdet aşkı hilal için yılbaşında bomba patlattıaslında ben herkesten daha çok anlıyorum sen anlamadım dediğime bakma pompy yani senin senaryolarına artık bağışıklık kazandı bünyem yalnız bu diğerlerinden çok daha güzel gibi
umarım bomba patlatıp senaryoyu mahfetmezsin
aşk içinde olsa bombaya karşıyız havai fişek patlatabilirsin amabir bölümünde patlattık oda sezon finalinde oda aşkı için patlattı yılbaşında Cevdet aşkı hilal için yılbaşında bomba patlattı
Senin en iyi arkadaşının öyle bir platonik aşkı olsa senin sevgilin diye yanlız bırakmasaaşk içinde olsa bombaya karşıyız havai fişek patlatabilirsin ama
Evet biliyordum ama ara vermeden devam etseydi keşke olsun devam edersin artık
Şanş biraz küçük ağadaki karakter gibi opsesif yani takıntılı istediğini elde etmeden durmaz hatta terör estirebilir doğana platonik aşık olan kız @gözlemciEvet biliyordum ama ara vermeden devam etseydi keşke olsun devam edersin artık
Ben mi rüyana giriyorum