YS Kızların Dünyası 2.Sezonuyla 28 Aralık Perşembe Günü Geliyor

Kanal Yenisuda Pompy Yapımın reyting rekorları kıran dizisi Halkın Polisinin yaratıcısının yaptığı

Kızların dünyası 2.Sezonuyla geliyor
Kızların dünyasında savaş büyüyor Doğana platonik aşık olan kızın tuzağına düşen İki en iyi arkadaş artık dost değil bir birlerinin ezeli düşmanı olmuştur İlayda ailesi tarafından ölümle tehdit edildiği Doğanla aynı evde kalıyordur aynı yatakta yatmalarına rağmen direk uyuyorlar bunun sebebi İlaydanın korkusu ama hiç bir şey olmuyor aralarında

İlayda ve Doğanın süprizi Cevdet ve ilaydanın babası ne yapacak

Bu süpriz nereden öğrenicekler

Doğanın sırrı ne

Doğan ve ilaydanın gizli olan süpriziyle savaş ve düşmanlık şiddetini arttırıyor
Kızların Dünyası 2.Sezonuyla 28 Aralık Perşembe günü bomba gibi geliyor
Yılbaşı özel bölümüyle sezon finali yapan dizi 2.Sezonuyla geliyor
@Çiğdem- @papuleoo @cookies @mrt-06 @XanTier @emree-29 @Sherlock @vadikızı @Dosi @MasacRE @destere @gözlemci @mrt-06
bu seferki benimde anlayacağım şekilde yazılmış pompy sonunda halkın diziyle yazmayı öğrenmişsin :) ahaliyle iletişim kurduğun için reyting rekoru kıracaksındır :)

konuya baktımda bu doğanın yengesi hikayesi ilgimi çekti böyle bir hikaye @xemrexxx anlatmıştı sanırım temel hikayesi gibi bişeydi :)

bu seferki benimde anlayacağım şekilde yazılmış pompy sonunda halkın diziyle yazmayı öğrenmişsin :) ahaliyle iletişim kurduğun için reyting rekoru kıracaksındır :)

konuya baktımda bu doğanın yengesi hikayesi ilgimi çekti böyle bir hikaye @xemrexxx anlatmıştı sanırım temel hikayesi gibi bişeydi :)
sen 4.bölümü anlıyamadın ama iyi anlamışssın yengesi diye en iyi arkadaşının sevgilisine en iyi arkadaşı için onu yanlız bırakmıyor @destere

Doğanın Platonik aşkı olan Şanş onlaraa oyun oynuyor ve fotoğraflarını çekiyor ondan sonra toplu aldatma oluyor sezon finalinde böylecesine en iyi iki arkadaş doğan ve cevdet düşman oluyor @destere

sen 4.bölümü anlıyamadın ama iyi anlamışssın yengesi diye en iyi arkadaşının sevgilisine en iyi arkadaşı için onu yanlız bırakmıyor @destere

Doğanın Platonik aşkı olan Şanş onlaraa oyun oynuyor ve fotoğraflarını çekiyor ondan sonra toplu aldatma oluyor sezon finalinde böylecesine en iyi iki arkadaş doğan ve cevdet düşman oluyor @destere
aslında ben herkesten daha çok anlıyorum sen anlamadım dediğime bakma pompy yani senin senaryolarına artık bağışıklık kazandı bünyem :) yalnız bu diğerlerinden çok daha güzel gibi :)
umarım bomba patlatıp senaryoyu mahfetmezsin :)

aslında ben herkesten daha çok anlıyorum sen anlamadım dediğime bakma pompy yani senin senaryolarına artık bağışıklık kazandı bünyem :) yalnız bu diğerlerinden çok daha güzel gibi :)
umarım bomba patlatıp senaryoyu mahfetmezsin :)
bir bölümünde patlattık oda sezon finalinde oda aşkı için patlattı yılbaşında Cevdet aşkı hilal için yılbaşında bomba patlattı

aşk içinde olsa bombaya karşıyız havai fişek patlatabilirsin ama :)
Senin en iyi arkadaşının öyle bir platonik aşkı olsa senin sevgilin diye yanlız bırakmasa
ama bir anda o kız oyun oynasa ikinize ne yapardınız bu benim korkularım Sınıfta bir kızdan uzak durmaya çalışıyorum sevgilisi var diye umarım yılbaşında benle tüyaba giden kızların başına kötü felaket gelmez örneğin toplu aldatılma oda vardı

@ömer karataş @papuleoo

Evet biliyordum ama ara vermeden devam etseydi keşke :D olsun devam edersin artık
Şanş biraz küçük ağadaki karakter gibi opsesif yani takıntılı istediğini elde etmeden durmaz hatta terör estirebilir doğana platonik aşık olan kız @gözlemci

@destere @gözlemci rüyana girip bir kız sınıfın kızlarıyla bir yere gidersen kızların başına felaket gelecek derse korkardım

Son düzenleme:
Şanş biraz küçük ağadaki karakter gibi opsesif yani takıntılı istediğini elde etmeden durmaz hatta terör estirebilir doğana platonik aşık olan kız @gözlemci

@destere @gözlemci rüyana girip bir kız sınıfın kızlarıyla bir yere gidersen kızların başına felaket gelecek derse korkardım
Ben mi rüyana giriyorum :A