Kız Arkadaşınızın Mini Etek Giymesine İzin Verir misiniz?

Arkadaş ne diyo kaç kişi dinine göre giyiniyoki eğer dinine göre yaşamıyosa müslümanımda demesin haklısın çoğu kesim uymuyo ama sırf onlar uymuyo diye senin eşindemi uymicak her neyse uzun lafın kısası Allah'ın bir emri var isteyen uyar CENNETE istemeyen uymaz CEHENNNEME gider geriside bizi alakadar etmez.
Çok farklı bir bakış açısıyla bakıyorsun duruma.Ne demek yani.Mini etek giyen bir bayan cennete gidemez mi demek istiyorsun,yani ben bunu anlıyorum senin dediklerinden.Çok kapalı bir görüşe sahipsin.Bunu biraz genişleterek bakman daha doğru.Bu şeye benziyor namaz kılan cennete,kılmayan cehenneme gider gibi bir mantık.

Çok farklı bir bakış açısıyla bakıyorsun duruma.Ne demek yani.Mini etek giyen bir bayan cennete gidemez mi demek istiyorsun,yani ben bunu anlıyorum senin dediklerinden.Çok kapalı bir görüşe sahipsin.Bunu biraz genişleterek bakman daha doğru.Bu şeye benziyor namaz kılan cennete,kılmayan cehenneme gider gibi bir mantık.

ben giyen cehenneme giymeyen cennete girer diye bişey demiyorum Allahın emirlerine uyanın cennete uymayanında cehenneme gidiceğini söylüyorum eğer bu kapalılık oluyo bırak böyle kalim siz ileri görüşlüsünüzde ne oluyo millet her tarafını açsın size kalırsa töbe töbe neyse uzatmayalım fazla bunun hakkında ayet ve hadislerde mevcut he hala inanmıyosan vede bu kapalı görüş oluyosa oda senle Allah arasında

Mini etek giyemeyeceğini bildiği için izin alma gibi bir durum olmaz. Medeni insanlar gibi eşinin istemediği bir şeyi kolay kolay yapmak istemez zaten eşler. O derse şunu giyme diye bende onu giymem.

Ata'm modernleş demişken kültüründen de ol demedi. Onun için yozlaşmaya gitmeye gerek yok...

ben giyen cehenneme giymeyen cennete girer diye bişey demiyorum Allahın emirlerine uyanın cennete uymayanında cehenneme gidiceğini söylüyorum eğer bu kapalılık oluyo bırak böyle kalim siz ileri görüşlüsünüzde ne oluyo millet her tarafını açsın size kalırsa töbe töbe neyse uzatmayalım fazla bunun hakkında ayet ve hadislerde mevcut he hala inanmıyosan vede bu kapalı görüş oluyosa oda senle Allah arasında
Evet bence senin ile benim aramdaki görüş açısı çok farklı.Bencede uzatmaya gerek yok. :)