Kız Arkadaşınızın Mini Etek Giymesine İzin Verir misiniz?

Sevgilime güvenir ve izin veririm. Zaten ortada öyle sapık herifler var ki etek giyse de giymese de dikizlerini yapıyorlar.

Giymesini istemem açıkçası ama benden izin almasına gerek olmaz. Zaten olur olmadık yerde mini etek giymek isteyecek biri kız arkadaşım olmaz. :):)

o kızın beyni yokmu nerde ne giyip giymeyeceğini bilmeyecek izin almakda ne demek ya

öncelikle soruya cevabım hayır ve dinimize görede kadınlar avret maallerini kapatmalarını emretmiştir ne o öyle millete gösterişmi yapıcak giyip evde kocasına güzel görünsün(göstersin güzelliğini) yeter.

öncelikle soruya cevabım hayır ve dinimize görede kadınlar avret maallerini kapatmalarını emretmiştir ne o öyle millete gösterişmi yapıcak giyip evde kocasına güzel görünsün(göstersin güzelliğini) yeter.

işte bu kadar dinimizde yeri yoktur böyle bişeyin bazıları orasını burasını açmayı modernlik sayıyo :(
evinde erkeğine güzel gözükmesi gerek gerisi teferruattır

işte bu kadar dinimizde yeri yoktur böyle bişeyin bazıları orasını burasını açmayı modernlik sayıyo :(
evinde erkeğine güzel gözükmesi gerek gerisi teferruattır

merak etme aga modellik diyenler modelliği görür(öteki ahirette)

Medeniyetin ayak bastiği yerde kıyafet sorun olmaz. İnsan görünümlü öküzlerin kadınıma tren muamelesi yapması benimde hoşuma gitmez.Haa birde benden izin almasına gerek yok fikrimi sorsun:X

Konuya gösterdiğiniz yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederim arkadaşlar.Ancak cevaplarınızın bütününü yeni okuyabildim.Bir kısım izin vermem,bir kısım izin veririm tarzında yorumlarda bulunmuş.Benim şahsi fikrim giyebilir ancak ben sevgilimin yanında isem giymesi beni daha mutlu eder.Türkiye çapında düşündüğümüz zaman mini etek giymenin zorluğu aşikar.Hoş Aykut'un da dediği gibi açık da olsa kapalı da olsa bakan pek çok insan mevcut.Özgürlük aslında kısıtlanıyor bu şekilde.Bazı arkadaşlar konuyu dine bağlamışlar.Bu yorumlara katılmıyorum.Sıcak yaz günlerinde mini etek gayet güzel giyilebilir.İlla mini etek olması şart değil.Mini şort yahut bir elbise.Dinen pek çok şey yasak ama uyan kaç kişi var.Ya da daha açık söyleyeyim.Dinin giyim kurallarına gerçekten uyan kaç insan var? :) Bayan arkadaşların gözünden baktığım zaman ise gerçekten zor bir durum olsa gerek,diledikleri gibi bir yaşam standartına sahip olamadıkları için.

Arkadaş ne diyo kaç kişi dinine göre giyiniyoki eğer dinine göre yaşamıyosa müslümanımda demesin haklısın çoğu kesim uymuyo ama sırf onlar uymuyo diye senin eşindemi uymicak her neyse uzun lafın kısası Allah'ın bir emri var isteyen uyar CENNETE istemeyen uymaz CEHENNNEME gider geriside bizi alakadar etmez.