Show tv her şeye rağmen diziyi yayınlama kararı alması ile büyük bir cesaret örneği göstermiş oldu. Rtük kararından ötürü geri adım atmış olsa da tv sektörü açısından kara bir gün olduğu açık. Zamanında muhteşem yüzyıl dizisini erkenden bitirmek için çok uğraşmışlar ancak yanlış hatırlamıyorsam bu dizinin başına geldiği gibi bir hadise yaşamamıştı. Bu zihniyet pişmiş aşa su katmaya bayılıyor. Sonumuz hayır olsun...Ne diyeceğimi bilemiyorum..
Geliyor @offensive lisansı 1 yıl donduruyor @Dosi @offensiveAslında iyi bir tepki olur ama kanalın lisansına zarar gelmez umarım...
Fragman da gösteremez
Böyle yanlış bir karardan doğacak "milat"tan hayır mı bekliyorsun cidden? Yasakların iyi bir şey doğurduğu asla görülmemiştir.Bundan sonra bu kararın dizilerde emsal olmasını temenni ediyorum. Umarım tüm televizyon yapımlarında şiddet, kan ve vahşet içeren görüntülere ceza verilir. Bu bir milat olsun.![]()
Zihniyetini de al terket burayıBundan sonra bu kararın dizilerde emsal olmasını temenni ediyorum. Umarım tüm televizyon yapımlarında şiddet, kan ve vahşet içeren görüntülere ceza verilir. Bu bir milat olsun.![]()
Bundan sonra bu kararın dizilerde emsal olmasını temenni ediyorum. Umarım tüm televizyon yapımlarında şiddet, kan ve vahşet içeren görüntülere ceza verilir. Bu bir milat olsun.![]()
Böyle yanlış bir karardan doğacak "milat"tan hayır mı bekliyorsun cidden? Yasakların iyi bir şey doğurduğu asla görülmemiştir.
Koca koca insanlara ironiyi açıklama yapmak zorunda kalmayayım ya.Yapma Allah aşkına şu düşünceden çık artık ya neden özgürce yayınlanmasın yapma ya
Emredersin.Zihniyetini de al terket burayı