Heykelden kaçarken putların altında kalacak.Apollon heykeli aşkı çabuk bitti Alev'in
Benim seyrettigim diziyi imam konusu mahaf etti @Yakamoz-AsiBu konuda @mrt-06 ne diyor merak ediyorum
Balon sana benzer be ucube.Her gün bu 🎈 dizi ile ilgili bir şeyler görmekten ikrah geldi.
Kes sesini be vizyonsuz parlak avcısı. Kesin bu diziyi de gözüne bir parlak kestirmişsindir ondan izliyorsundur. Bak buradaki abi soran sen oluyorsun.Balon sana benzer be ucube.
Aaa vizyonsuz sana benzer be hadsizzz. Belanı arama gece gece. Kadrosu ilgi çekici e parlaklarda ilgi çekici olunca kaçınılmaz son.Kes sesini be vizyonsuz parlak avcısı. Kesin bu diziyi de gözüne bir parlak kestirmişsindir ondan izliyorsundur. Bak buradaki abi soran sen oluyorsun.
Aman aman ne kadro günlük diziden hallice. Senden olsa olsa Yedi Bela Hüsnü olur.Aaa vizyonsuz sana benzer be hadsizzz. Belanı arama gece gece. Kadrosu ilgi çekici e parlaklarda ilgi çekici olunca kaçınılmaz son.
İftiran batsın mazbut aile kızıyım ben.
Sen kadro görmemişsin bu kadroya laf eden çarpılır.Aman aman ne kadro günlük diziden hallice. Senden olsa olsa Yedi Bela Hüsnü olur.
@xemrexxx duydun mu mazbut aile kızıymış. Dök azıcık şunun kirli çamaşırlarını ortaya.
Bak çarpıldım şu an.Sen kadro görmemişsin bu kadroya laf eden çarpılır.
Aaa şu mendeburu çağırma asılsız iftiralarıyla ortalığı karıştıracak yine.
Doğuştan çarpıksın sen belli oldu.Bak çarpıldım şu an.
Ona gerek kalmadı, al sana bombe. Bu taktiğin ortaya çıkmasının baş mimarı sen değil misin
Ekli dosyayı görüntüle 120523
Şoray'a yürümek için böyle ulu, orta yerde kendini ifşa edersen tabi ortalığa dökülür.Doğuştan çarpıksın sen belli oldu.
Aaaa bu taktiğin ortalığa dökülmesi üzdü, evet öncüsü benim.
Aaa iyice çirkinleştin sen git zıbar yoksa elimden bi kaza çıkacak.Şoray'a yürümek için böyle ulu, orta yerde kendini ifşa edersen tabi ortalığa dökülür.
Rüyanızda bile zor.
Heyatım serhat iyi aile kızı olsa aile diye bir kurum kalmazRüyanızda bile zor.
Çatla turşu suratlı şey.Heyatım serhat iyi aile kızı olsa aile diye bir kurum kalmaz