Bu da influencerların Ayşe barımı diyollaTanımadığıma göre lüzumsuz birisiymiş.![]()
Muhafazakar lubunyanın biri
Bu da influencerların Ayşe barımı diyollaTanımadığıma göre lüzumsuz birisiymiş.![]()
Kendi ayağına sıkmış işte.Bu da influencerların Ayşe barımı diyolla
Muhafazakar lubunyanın biri![]()
Seninkiler niye dosttu ki bununla şüpheli bir durumKendi ayağına sıkmış işte.![]()
Aaaa Sabancılara ka mı bulaşmış yuhhh.Seninkiler niye dosttu ki bununla şüpheli bir durum
Senin Sabancı kardeşlere çapkınlık turlarında kızları bu ayarlıyormuş![]()
“Biz evlendik!”#KızılcıkŞerbeti 98. bölüm 2. fragmanımız yayında!
— Kızılcık Şerbeti (@kizilcikshowtv) April 23, 2025
Yeni bölümümüzle cuma 20.00’de @showtv’deyiz. pic.twitter.com/DvT6Wdjy10
aaaaa mantıklı konuşmuş 😱Her ne kadar sevmesem de Pink öldükten sonra izleyen kimse izlememeli şu diziyi. İnsanın aklı ile dalga geçmekten başka bir şey yapmıyorlar, Yasak Elma'da izledikleri yol burada iş görmez.
Aaaa Sabancılara ka mı bulaşmış yuhhh.
98. Bölüm 2. Fragman
“Biz evlendik!”#KızılcıkŞerbeti 98. bölüm 2. fragmanımız yayında!
— Kızılcık Şerbeti (@kizilcikshowtv) April 23, 2025
Yeni bölümümüzle cuma 20.00’de @showtv’deyiz. pic.twitter.com/DvT6Wdjy10
İzleyici bıkmışHer ne kadar sevmesem de Pink öldükten sonra izleyen kimse izlememeli şu diziyi. İnsanın aklı ile dalga geçmekten başka bir şey yapmıyorlar, Yasak Elma'da izledikleri yol burada iş görmez.
bana ne abi ifakat nolcak
— sıla (@sipahiizz) April 25, 2025
seyrandan benim derdim o pic.twitter.com/nuLMXLmKOW
Aslan İbrahimoğlu başka bir evrende hala erkoları gram takmayıp kadınlara yürüyor hiç değişmemiş jfjdjfk pic.twitter.com/nBjXJgrpOH
— Mrs.Ka (@Rosachanceka) April 25, 2025
Doktorlar hey gidi hey ne dizidiydi be.Kıskanmakta haklı
Aslan İbrahimoğlu başka bir evrende hala erkoları gram takmayıp kadınlara yürüyor hiç değişmemiş jfjdjfk pic.twitter.com/nBjXJgrpOH
— Mrs.Ka (@Rosachanceka) April 25, 2025
“Burası benim evim, beğenmeyen varsa kapı orada!”#KızılcıkŞerbeti 99. bölüm fragmanımız yayında.
— Kızılcık Şerbeti (@kizilcikshowtv) April 25, 2025
Yeni bölümümüzle 2 Mayıs Cuma 20.00’de @showtv’deyiz. pic.twitter.com/ayz5IrZYNi
Aaaa Sabancılara ka mı bulaşmış yuhhh.
Her ne kadar sevmesem de Pink öldükten sonra izleyen kimse izlememeli şu diziyi. İnsanın aklı ile dalga geçmekten başka bir şey yapmıyorlar, Yasak Elma'da izledikleri yol burada iş görmez.
Doktorlar hey gidi hey ne dizidiydi be.![]()
Fatik çocuk istediği için serhatla evlenmez99. Bölüm Fragmanı
“Burası benim evim, beğenmeyen varsa kapı orada!”#KızılcıkŞerbeti 99. bölüm fragmanımız yayında.
Yeni bölümümüzle 2 Mayıs Cuma 20.00’de @showtv’deyiz. pic.twitter.com/ayz5IrZYNi
Fatih madem bunaliyor kiziyla sahne yazin adamin annesi öldu bi tane kiziyla sahne gelmedi ya anca troppililere sahne ciksin diye cocugu harcrayin #Doğfat #kizilcikşerbeti pic.twitter.com/WfZsEEJeNu
— aysella2 (@seyarre) April 26, 2025
fatik 99 muymuş @serhatt yanında kart kaldı99. Bölüm Fragmanı
fatihin 99lu olması şoku akrep yada terazi burcu pic.twitter.com/SkJ0OQADmf
— ✨ erensu the yargı machine ✨ (@hardalsevmemben) April 26, 2025
Yok artık sapıtmışlar. 😱fatik 99 muymuş @serhatt yanında kart kaldı
fatihin 99lu olması şoku akrep yada terazi burcu pic.twitter.com/SkJ0OQADmf
— ✨ erensu the yargı machine ✨ (@hardalsevmemben) April 26, 2025
Maşallah.
Fatik çocuk istediği için serhatla evlenmez
Fatih madem bunaliyor kiziyla sahne yazin adamin annesi öldu bi tane kiziyla sahne gelmedi ya anca troppililere sahne ciksin diye cocugu harcrayin #Doğfat #kizilcikşerbeti pic.twitter.com/WfZsEEJeNu
— aysella2 (@seyarre) April 26, 2025
adam senden kaçmak için. yakında patlayacak
sosyal medyaya yön vermek is my passion 💋 pic.twitter.com/nrUM3wwWlS
— berry (@straub3rryy) April 27, 2025
Zayıfmış ve kilo almış. Şişman değil neticede. Nanik sana.adam senden kaçmak için. yakında patlayacak
sosyal medyaya yön vermek is my passion 💋 pic.twitter.com/nrUM3wwWlS
— berry (@straub3rryy) April 27, 2025
dizinin başında fitmiş bu sonradan semermişZayıfmış ve kilo almış. Şişman değil neticede. Nanik sana.![]()
— Doğukan Güngör (@dogukanngungor7) March 15, 2023
Hala fit çatla.
“Bence bunu ikimizde istiyoruz…”#KızılcıkŞerbeti 99. bölüm 2. fragmanımız yayında.
— Kızılcık Şerbeti (@kizilcikshowtv) April 28, 2025
Yeni bölümümüzle cuma 20.00’de @showtv’deyiz. pic.twitter.com/7NfbqH46LR