Mantıklı@Yakamoz-Asi de senden İsviçre’ye kaçmıştı
işedimmmmmm pic.twitter.com/giOqkPk9sQ
— cordelia ♀ #1312 (@jaimefleurs) April 16, 2025

Mantıklı@Yakamoz-Asi de senden İsviçre’ye kaçmıştı
işedimmmmmm pic.twitter.com/giOqkPk9sQ
— cordelia ♀ #1312 (@jaimefleurs) April 16, 2025
Seni de böyle zorbalamalı
nilay zorbalama editi çok şükür allahim bismillah pic.twitter.com/9boYNsI0Vv
— gül. (@bizdinlerdik) April 17, 2025
24 saatlik versiyonu ne zaman gelir?Seni de böyle zorbalamalı@Emre Ozansoy @Dosi @Angelica @Zeyno @HollyDemon ☾☆ @Royal_Highness @Bully @Yakamoz-Asi @ozmoturk @12.Adam
Anası nasıl kıymış kızına. 😱Seni de böyle zorbalamalı@Emre Ozansoy @Dosi @Angelica @Zeyno @HollyDemon ☾☆ @Royal_Highness @Bully @Yakamoz-Asi @ozmoturk @12.Adam
Seni de böyle zorbalamalı@Emre Ozansoy @Dosi @Angelica @Zeyno @HollyDemon ☾☆ @Royal_Highness @Bully @Yakamoz-Asi @ozmoturk @12.Adam
24 saatlik versiyonu ne zaman gelir?![]()
Anası nasıl kıymış kızına. 😱
en iyisi budur üstü gelmez https://t.co/7yJUHGpGtt pic.twitter.com/wFJnPmJE05
— mery (@justmery13) April 17, 2025
Bunu malamat etmesi tek iyi yanıydı ecünnünün.en iyisi budur üstü gelmez https://t.co/7yJUHGpGtt pic.twitter.com/wFJnPmJE05
— mery (@justmery13) April 17, 2025
Aynı senin gibi kötü oyuncuBunu malamat etmesi tek iyi yanıydı ecünnünün.![]()
— Fısıldayan ADAM (@huyde12) April 18, 2025
AY BU SAHNEDE KAHKAHA ATTIM BİZİM DUYGULARIN DEĞİŞİM HIZI #KızılcıkŞerbeti pic.twitter.com/OyMmiyVPGn
— berry (@straub3rryy) April 18, 2025
Bu da Nilay’la kapışıyor oyunculukta@serhatt @Emre Ozansoy @Royal_Highness @Dosi @HollyDemon ☾☆ @Angelica @Yakamoz-Asi @Bully @12.Adam @ozmoturk
AY BU SAHNEDE KAHKAHA ATTIM BİZİM DUYGULARIN DEĞİŞİM HIZI #KızılcıkŞerbeti pic.twitter.com/OyMmiyVPGn
— berry (@straub3rryy) April 18, 2025
Senin oğlan Fatikten iyi yaniBu nasıl bir sahne beee Gökberk imi izle ne güzel ağlama sahneleri var![]()
Oha çok kötü. Neden müdahale edip tekrarlamamışlar. Sanki Pinkonun ölümüne sevinmiş gibi görünüyor. 😱
Gerçekte sevindiyse demek ki rol yapamamışOha çok kötü. Neden müdahale edip tekrarlamamışlar. Sanki Pinkonun ölümüne sevinmiş gibi görünüyor. 😱
Ne yaşıyor bu ve anası kafalarında merak ediyorum.Gerçekte sevindiyse demek ki rol yapamamış![]()
Ne yaşıyor bu ve anası kafalarında merak ediyorum.![]()
Hulki sizden de yakışıklıRezalet bir senaryo için fazla iyi oynamış Emrah Altıntoprak, üzücü.
Hulki’nin oyunculuğu >>> Nilay’ın oyunculuğu #KızılcıkŞerbeti
— Asteria (@pandorasteria) April 18, 2025
pic.twitter.com/FaE7ZQoqJy
“Sen daha dur, yeni başlıyoruz!”#KızılcıkŞerbeti 98. bölüm fragmanımız sizlerle.
— Kızılcık Şerbeti (@kizilcikshowtv) April 18, 2025
Yeni bölümümüzle 25 Nisan Cuma 20.00’de @showtv’deyiz. pic.twitter.com/PX1MmYd6H8