Emre Ozansoy
Moderatör
Aaa valla RTÜK'e şikayet edeceğim!!!!!
Eeeee ne demişler azimle şey yapan duvarı öpermiş 7 yılın sonunda fatik i bagajdan yatağa attı helal olsun
Yeni mi öğrendin günoşşş. Meryem dizinde birliktelerdi de Fatih orada ilk radarıma girmişti ahhh mazi...Eeeee ne demişler azimle şey yapan duvarı öpermiş 7 yılın sonunda fatik i bagajdan yatağa attı helal olsun
@Dosi @Zeyno @Angelica @cookies @Bully @MasacRE @Royal Highness @12.Adam @tekin @offensive
burda görkem kız olan mı ?Eeeee ne demişler azimle şey yapan duvarı öpermiş 7 yılın sonunda fatik i bagajdan yatağa attı helal olsun
@Dosi @Zeyno @Angelica @cookies @Bully @MasacRE @Royal Highness @12.Adam @tekin @offensive
sence erkek olsa haşmet olurduburda görkem kız olan mı ?
bir kaç görkem tanıyorum hepsi erkekti burda biri fatih biri görkem, fatih asla olmaz dedim olsa olsa görkem olur o da gerçek hayatta karşılaştıklarımdan farklı çıktı ne diyimsence erkek olsa haşmet olurdu
erkek erkeğe de olur aslında fatik + @serhatt gibi haklısın o yüzdenbir kaç görkem tanıyorum hepsi erkekti burda biri fatih biri görkem, fatih asla olmaz dedim olsa olsa görkem olur o da gerçek hayatta karşılaştıklarımdan farklı çıktı ne diyim
Mis gibi olur hem de...erkek erkeğe de olur aslında fatik + @serhatt gibi haklısın o yüzden
parlaklar söz konusu olunca sizdeki öngörü yeteneği :Yeni mi öğrendin günoşşş. Meryem dizinde birliktelerdi de Fatih orada ilk radarıma girmişti ahhh mazi...
Ne yapalım ayol karizmalarıyla aklımızı başımızdan alıyorlar.parlaklar söz konusu olunca sizdeki öngörü yeteneği :
Ne yapalım ayol karizmalarıyla aklımızı başımızdan alıyorlar.
intikam dediğin böyle olur , kızılcıktakiler çok basit yasak elma çakması kalıyorÖve öve bitirilemeyen dizinin karakterlerinin getirildiği hale bak. Siyasi yada gündem ile ilgili her türlü replik yazılan Kıvılcım konum paylaşmayı bilmiyor, vay haline. Müjde Uzman ve Selin Türkmen'i bir kez daha anladım.
Senarist yazmayı bilse intikam da alınır ama olmuyor.intikam dediğin böyle olur , kızılcıktakiler çok basit yasak elma çakması kalıyor
Bu yalana anca senin gibi bir safoz inanırdı zaten.intikam dediğin böyle olur , kızılcıktakiler çok basit yasak elma çakması kalıyor
Bu yalana anca senin gibi bir safoz inanırdı zaten.
ayol dizi zaten ölmüş baksana kadın dizi ile adı geçince nasıl saydırıyor artık nasıl bir ortamı varsa setinSenarist yazmayı bilse intikam da alınır ama olmuyor.
Prim bile vermese keşke şunlara.ayol dizi zaten ölmüş baksana kadın dizi ile adı geçince nasıl saydırıyor artık nasıl bir ortamı varsa setin
Dizisi 4. bölümde yayından kalktığı için gergo ablam. Kızılcık ile bir alakası yok kudur.ayol dizi zaten ölmüş baksana kadın dizi ile adı geçince nasıl saydırıyor artık nasıl bir ortamı varsa setin
ayol herkes metres rolünü kabul edemiyor demek ki , bence ondan kızgınlığıDizisi 4. bölümde yayından kalktığı için gergo ablam. Kızılcık ile bir alakası yok kudur.