aaaa şimdi görkem mi bu fatike daha tatık @serhatt mı çözemedim benGörkem belası sezon sonuna kadar kalır gibi.
aaaa şimdi görkem mi bu fatike daha tatık @serhatt mı çözemedim benGörkem belası sezon sonuna kadar kalır gibi.
BEN.aaaa şimdi görkem mi bu fatike daha tatık @serhatt mı çözemedim ben
doğayı da alın 4 ortak danaya girer gibi girişin fatike
Kaybedeceğim bir yarışa girmem canım ben.doğayı da alın 4 ortak danaya girer gibi girişin fatike
kimden çekindinKaybedeceğim bir yarışa girmem canım ben.
Çekinmemi gerektiren bir durum mu var? 😱kimden çekindin
Kaybedeceğim bir yarışa girmem canım ben.
niye kaybettin o zamanÇekinmemi gerektiren bir durum mu var? 😱
aaaa şimdi görkem mi bu fatike daha tatık @serhatt mı çözemedim ben
Sence? Cevp: Me.kimden çekindin
Çekinmemi gerektiren bir durum mu var? 😱
Kuzzz 10 yıl önce ikisine de yürümüştünüz ne günlerdi @MasacRE @Dosi @Angelica @Zeyno @Royal Highness @Bully @cookies @tekin @offensiveSence? Cevp: Me.
İkisini şiplerdim o zamanlar.Kuzzz 10 yıl önce ikisine de yürümüştünüz ne günlerdi @MasacRE @Dosi @Angelica @Zeyno @Royal Highness @Bully @cookies @tekin @offensive
İnş. Fatih’e çikolata yedirirsinİkisini şiplerdim o zamanlar.
O da bana yedirsin.
O da bana yedirsin.
80.Bölüm 2.Fragman
İnş. Yine sesi kısılırLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Bu eski video güno. .ss
Yanına genç oğlanı da almış derdine yanBu eski video güno. .ss
Kız ne derdime yanacağım, oğlanın gözleri bi denişik. Yakışıklı desen o da değil.Yanına genç oğlanı da almış derdine yan
@Emre Ozansoy beğeniyor o oğlanıKız ne derdime yanacağım, oğlanın gözleri bi denişik. Yakışıklı desen o da değil.